APA:
کپیفتاحیان، مولود، و ضیابیان نوربخش، هانیه. (1396). تغییرات شاخص های کیفی و اسیدهای چرب میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) نگهداری شده در دمای 18- درجه سانتی گراد به روش بدون سر و پوست. زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، 9(35 )، 33-43. SID. https://sid.ir/paper/511473/fa
Vancouver:
کپیفتاحیان مولود، ضیابیان نوربخش هانیه. تغییرات شاخص های کیفی و اسیدهای چرب میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) نگهداری شده در دمای 18- درجه سانتی گراد به روش بدون سر و پوست. زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)[Internet]. 1396؛9(35 ):33-43. Available from: https://sid.ir/paper/511473/fa
IEEE:
کپیمولود فتاحیان، و هانیه ضیابیان نوربخش، “تغییرات شاخص های کیفی و اسیدهای چرب میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) نگهداری شده در دمای 18- درجه سانتی گراد به روش بدون سر و پوست،” زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، vol. 9، no. 35 ، pp. 33–43، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/511473/fa