APA:
کپیغیاثی طرزی، ب.، الهامی راد، ا.ح.، و حسینی، ا.. (1385). بررسی پایداری انواع مختلف روغن های گیاهی مایع موجود در بازار مصرف ایران. علوم غذایی و تغذیه، 3(4)، 23-33. SID. https://sid.ir/paper/511735/fa
Vancouver:
کپیغیاثی طرزی ب.، الهامی راد ا.ح.، حسینی ا.. بررسی پایداری انواع مختلف روغن های گیاهی مایع موجود در بازار مصرف ایران. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1385؛3(4):23-33. Available from: https://sid.ir/paper/511735/fa
IEEE:
کپیب. غیاثی طرزی، ا.ح. الهامی راد، و ا. حسینی، “بررسی پایداری انواع مختلف روغن های گیاهی مایع موجود در بازار مصرف ایران،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 3، no. 4، pp. 23–33، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/511735/fa