APA:
کپیغیاثی طرزی، ب.. (1385). بررسی اسیدهای چرب تشکیل دهنده انواع مختلف روغن های گیاهی مایع موجود در بازار مصرف تهران. علوم غذایی و تغذیه، 3(2)، 59-69. SID. https://sid.ir/paper/507369/fa
Vancouver:
کپیغیاثی طرزی ب.. بررسی اسیدهای چرب تشکیل دهنده انواع مختلف روغن های گیاهی مایع موجود در بازار مصرف تهران. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1385؛3(2):59-69. Available from: https://sid.ir/paper/507369/fa
IEEE:
کپیب. غیاثی طرزی، “بررسی اسیدهای چرب تشکیل دهنده انواع مختلف روغن های گیاهی مایع موجود در بازار مصرف تهران،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 3، no. 2، pp. 59–69، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/507369/fa