APA:
کپییوسفی، علیرضا، قاسمیان، ناصر، و سالاری، امیر. (1396). مدل سازی سینتیک خشک کردن برش های لیموترش به روش تابش مادون قرمز با استفاده از شبکه های عصبی GMDH هیبریدی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 5(1 )، 91-105. SID. https://sid.ir/paper/512504/fa
Vancouver:
کپییوسفی علیرضا، قاسمیان ناصر، سالاری امیر. مدل سازی سینتیک خشک کردن برش های لیموترش به روش تابش مادون قرمز با استفاده از شبکه های عصبی GMDH هیبریدی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1396؛5(1 ):91-105. Available from: https://sid.ir/paper/512504/fa
IEEE:
کپیعلیرضا یوسفی، ناصر قاسمیان، و امیر سالاری، “مدل سازی سینتیک خشک کردن برش های لیموترش به روش تابش مادون قرمز با استفاده از شبکه های عصبی GMDH هیبریدی،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 5، no. 1 ، pp. 91–105، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/512504/fa