APA:
کپیحسینی، سیدمهدی، استیری، سیدحسین، و دیدار، زهره. (1398). ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب, ظرفیت آنتی اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(1)، 71-83. SID. https://sid.ir/paper/513057/fa
Vancouver:
کپیحسینی سیدمهدی، استیری سیدحسین، دیدار زهره. ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب, ظرفیت آنتی اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(1):71-83. Available from: https://sid.ir/paper/513057/fa
IEEE:
کپیسیدمهدی حسینی، سیدحسین استیری، و زهره دیدار، “ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب, ظرفیت آنتی اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 1، pp. 71–83، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513057/fa