مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

471
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

376
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد

صفحات

 صفحه شروع 109 | صفحه پایان 123

چکیده

 این تحقیق با هدف به کارگیری هم زمان پیش تیمارهای فراصوت و آبگیری اسمزی به منظور از دست دادن رطوبت و بهبود انتقال جرم اسلایس های پیاز زرد (Allium cepa L. ) مورد بررسی قرار گرفت. پیش تیمارها شامل فراصوت درشدت های(50 و100 درصد) در دمای 25 درجه سانتی گراد و زمان ثابت( 15دقیقه), غلظت محلول اسمزی کلرید سدیم (3, 10 و15درصد) و زمان فرآیند اسمز (30, 60, 90 و 120 دقیقه) بودند. دمای محلول اسمزی 50 درجه سلسیوس و نسبت نمونه به محلول اسمزی 1به 10 بود. به منظور بررسی تأثیر زمان بر سینتیک انتقال جرم, ثابت های مدل ریاضی و نقاط تعادل نهایی جهت از دست دادن آب و جذب مواد جامد از مدل ریاضی آزوارا و برای پیش بینی سرعت خروج و نفوذ مواد در آبگیری اسمزی اسلایس های پیاز از قانون دوم فیک استفاده شد. نتایج نشان داد که غلظت محلول اسمزی, زمان آبگیری و میزان شدت فراصوت بر انتقال جرم به طور لگاریتمی تأثیر معنی داری داشت. فرآیند فراصوت موجب انتقال جرم بیشترمواد جامد شد. ضریب نفوذ موثر مواد جامد در شدت 50 درصد بین 9-10 40/1 تا 9-10×76/1 متر مربع بر ثانیه و ضریب نفوذ آب بین 9-10×99/1 تا 9-10×50/2 مترمربع بر ثانیه متغیر بود. این ضریب در شدت 100 درصد برای نفوذ مواد جامد بین 9-10 89/1 تا 9-10×52/2 متر مربع بر ثانیه و نفوذ آب بین 9-10×42/2 تا 9-10×76/2 مترمربع بر ثانیه بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غریبی تهرانی، مهرانوش، آذرپژوه، الهام، پدرام نیا، احمد، و استیری، سیدحسین. (1399). سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 12(1 (پیاپی 43))، 109-123. SID. https://sid.ir/paper/515831/fa

    Vancouver: کپی

    غریبی تهرانی مهرانوش، آذرپژوه الهام، پدرام نیا احمد، استیری سیدحسین. سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1399؛12(1 (پیاپی 43)):109-123. Available from: https://sid.ir/paper/515831/fa

    IEEE: کپی

    مهرانوش غریبی تهرانی، الهام آذرپژوه، احمد پدرام نیا، و سیدحسین استیری، “سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 12، no. 1 (پیاپی 43)، pp. 109–123، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/515831/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button