APA:
کپیمظفری، منصوره، آصفی، نارملا، سلیمانی، جابر، و جعفریان، پریسا. (1390). اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشک شده با هوای گرم. بهداشت مواد غذایی، 1(2 (پیاپی 2))، 49-60. SID. https://sid.ir/paper/222794/fa
Vancouver:
کپیمظفری منصوره، آصفی نارملا، سلیمانی جابر، جعفریان پریسا. اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشک شده با هوای گرم. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1390؛1(2 (پیاپی 2)):49-60. Available from: https://sid.ir/paper/222794/fa
IEEE:
کپیمنصوره مظفری، نارملا آصفی، جابر سلیمانی، و پریسا جعفریان، “اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشک شده با هوای گرم،” بهداشت مواد غذایی، vol. 1، no. 2 (پیاپی 2)، pp. 49–60، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222794/fa