APA:
کپیپیروتی، شیرین، فرجی، علیرضا، و نقی پور، فریبا. (1399). ارزیابی اثر هم افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 12(1 (پیاپی 43))، 47-62. SID. https://sid.ir/paper/516020/fa
Vancouver:
کپیپیروتی شیرین، فرجی علیرضا، نقی پور فریبا. ارزیابی اثر هم افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1399؛12(1 (پیاپی 43)):47-62. Available from: https://sid.ir/paper/516020/fa
IEEE:
کپیشیرین پیروتی، علیرضا فرجی، و فریبا نقی پور، “ارزیابی اثر هم افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 12، no. 1 (پیاپی 43)، pp. 47–62، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/516020/fa