Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,053
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,235
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

سنتز سبز نانوذرات نقره در عصاره میوه زیتون تلخ و بررسی خاصیت ضد باکتریایی آن

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 63

چکیده

 امروزه تولید نانوذرات نقره به روش های شیمیایی مختلفی انجام می گیرد که دارای معایبی از جمله عدم پایداری محلول و نیازمند تجهیزات پیشرفته برای تولید است. به همین دلیل محققان به سیستم های سبز تولید نانوذرات, که دارای حداقل خطرات زیست محیطی بوده و روش های تولید ساده دارند, روی آورده اند. نانوذرات نقره به روش سنتز سبز با استفاده از عصاره میوه نارس زیتون تلخ سنتز شدند و تاثیر غلظت عصاره و نیترات نقره بر میزان جذب نانوذره نقره در آزمایش فاکتوریل و در قالب طرح پایه کاملا تصادفی در سه تکرار مورد ارزیابی قرار گرفت. پراش اشعه ایکس به منظور تایید ساختارکریستالی نانوذرات استفاده شد, اندازه و توزیع اندازه ذرات توسط میکروسکوب الکترونی عبوری مورد بررسی قرار گرفت, سپس خاصیت ضد باکتریایی نانوذرات سنتز شده با استفاده از روش دیسک بررسی شدند. سنتز نانوذراتی به طور نسبی مونودیسپرس, شش ضلعی و با میانگین اندازه 20 نانومتر در عصاره میون نارس زیتون تلخ تایید شد, اثر متقابل غلظت نیترات نقره و عصاره بر میزان جذب معنی دار گردید و نانوذرات سنتز شده از لحاظ خاصیت ضد باکتریایی بر علیه استافیلوکوکوس ارئوسو سودوموناس آئروژینوزا موثر بوده است. با توجه به اینکه مقاومت انتی بیوتیکی یکی از مشکلاتی است که برای از بین بردن این باکتری ها مطرح است لذا نانومواد به عنوان مواد مناسب برای مهار و از بین بردن این باکتری ها می توانند مورد استفاده قرار گیرند. اما باید میزان مقاومت سویه های بالینی در مقایسه با سویه های استاندارد مورد بررسی قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شمس، سمیه، و پورسیدی، شهرام. (1394). سنتز سبز نانوذرات نقره در عصاره میوه زیتون تلخ و بررسی خاصیت ضد باکتریایی آن. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 38(3)، 55-63. SID. https://sid.ir/paper/517513/fa

    Vancouver: کپی

    شمس سمیه، پورسیدی شهرام. سنتز سبز نانوذرات نقره در عصاره میوه زیتون تلخ و بررسی خاصیت ضد باکتریایی آن. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان[Internet]. 1394؛38(3):55-63. Available from: https://sid.ir/paper/517513/fa

    IEEE: کپی

    سمیه شمس، و شهرام پورسیدی، “سنتز سبز نانوذرات نقره در عصاره میوه زیتون تلخ و بررسی خاصیت ضد باکتریایی آن،” مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، vol. 38، no. 3، pp. 55–63، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/517513/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا