APA:
کپیبحرینی، ذاکر. (1395). تهیه و فرمولاسیون گرید خوراکی رنگ طبیعی قرمز بتالایین از چغندر قرمز و میوه کاکتوس قرمز. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 4(14)، 115-129. SID. https://sid.ir/paper/518490/fa
Vancouver:
کپیبحرینی ذاکر. تهیه و فرمولاسیون گرید خوراکی رنگ طبیعی قرمز بتالایین از چغندر قرمز و میوه کاکتوس قرمز. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛4(14):115-129. Available from: https://sid.ir/paper/518490/fa
IEEE:
کپیذاکر بحرینی، “تهیه و فرمولاسیون گرید خوراکی رنگ طبیعی قرمز بتالایین از چغندر قرمز و میوه کاکتوس قرمز،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 4، no. 14، pp. 115–129، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/518490/fa