Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

633
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

276
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتری فیلم های نانوبیوکامپوزیتی بر پایه نشاسته حاوی نانوذرات فلزی نقره، اکسید روی و اکسید مس

صفحات

 صفحه شروع 17 | صفحه پایان 32

چکیده

 در این پژوهش, فیلم های نانوبیوکامپوزیتی نشاسته - نانوذرات تکی نقره (Ag), اکسید روی (ZnO) و اکسید مس (CuO) به روش قالب ریزی از محلول (Solution Casting) تهیه شده است. خواص کششی, انحلال پذیری در آب, جذب اشعه ماوراء بنفش و خواص ضدمیکروبی این فیلم های حاوی نانوذرات تکی با هم مقایسه شده است. نتایج بررسی ها نشان داد, فیلم نانوبیوکامپوزیتی حاوی نانوذرات اکسید روی به مقدار 3 درصد وزنی نشاسته, بهترین عملکرد را در کاهش انحلال پذیری در آب ازخود نشان داده است. آنالیز طیف سنجی اشعه ماوراء بنفش (UV-Vis) نیز نشان داد که فیلم حاوی نانوذرات اکسید روی دارای بیشترین میزان جذب اشعه فرابنفش می باشد. همچنین طی آنالیز ضدمیکروبی انجام شده مشاهده گردید که فیلم نانوبیوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره در برابر باکتری اشرشیاکلی و فیلم دارای نانوذرات اکسید مس در برابر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس حساسیت بیشتری از خود نشان می دهند. خاصیت ضدمیکروبی فیلم حاوی نانوذرات نقره در سطح 2 درصد وزنی در برابر باکتری اشرشیاکلی حدود 94 درصد و در برابر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس حدود 83 درصد می باشد. در نهایت نتایج حاصل از آنالیز استحکام مکانیکی این فیلم ها حاکی از آن است که فیلم نانوبیوکامپوزیتی نشاسته - نانوذرات اکسید روی دارای استحکام کششی بیشتری از فیلم های نشاسته - نانوذرات نقره و نشاسته - نانوذرات اکسید مس می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پورنصیر، نیلوفر، پیغمبردوست، سیدجمال الدین، و پیغمبردوست، سیدهادی. (1395). بررسی خواص فیزیکی, مکانیکی و ضدباکتری فیلم های نانوبیوکامپوزیتی بر پایه نشاسته حاوی نانوذرات فلزی نقره, اکسید روی و اکسید مس. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 4(14)، 17-32. SID. https://sid.ir/paper/522097/fa

    Vancouver: کپی

    پورنصیر نیلوفر، پیغمبردوست سیدجمال الدین، پیغمبردوست سیدهادی. بررسی خواص فیزیکی, مکانیکی و ضدباکتری فیلم های نانوبیوکامپوزیتی بر پایه نشاسته حاوی نانوذرات فلزی نقره, اکسید روی و اکسید مس. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛4(14):17-32. Available from: https://sid.ir/paper/522097/fa

    IEEE: کپی

    نیلوفر پورنصیر، سیدجمال الدین پیغمبردوست، و سیدهادی پیغمبردوست، “بررسی خواص فیزیکی, مکانیکی و ضدباکتری فیلم های نانوبیوکامپوزیتی بر پایه نشاسته حاوی نانوذرات فلزی نقره, اکسید روی و اکسید مس،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 4، no. 14، pp. 17–32، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/522097/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا