APA:
کپیرشیدی، حمیرا، و آریان پور، حسین. (1386). مقایسه اثرات روغن ماهی و روغن ذرت بر سطح لیپیدهای سرم بیماران دیابتی نوع 2 مراجعه کننده به کلینیک دیابت زاهدان, سال 83-82. مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران)، 6(4 (پیاپی 21))، 359-366. SID. https://sid.ir/paper/53895/fa
Vancouver:
کپیرشیدی حمیرا، آریان پور حسین. مقایسه اثرات روغن ماهی و روغن ذرت بر سطح لیپیدهای سرم بیماران دیابتی نوع 2 مراجعه کننده به کلینیک دیابت زاهدان, سال 83-82. مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران)[Internet]. 1386؛6(4 (پیاپی 21)):359-366. Available from: https://sid.ir/paper/53895/fa
IEEE:
کپیحمیرا رشیدی، و حسین آریان پور، “مقایسه اثرات روغن ماهی و روغن ذرت بر سطح لیپیدهای سرم بیماران دیابتی نوع 2 مراجعه کننده به کلینیک دیابت زاهدان, سال 83-82،” مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران)، vol. 6، no. 4 (پیاپی 21)، pp. 359–366، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/53895/fa