مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,416
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

803
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی و مقایسه اثر خمیردندانهای ایرانی نسیم و پونه آنتی باکتریال با خمیردندان Crest Complete بر کنترل پلاک میکروبی

صفحات

 صفحه شروع 110 | صفحه پایان 117

چکیده

 زمینه و هدف: کنترل پلاک راهی موثر در درمان و پیشگیری از ژنژویت و بخشی اساسی تمام روشهای درمان و پیشگیری از بیماریهای پریودنتال است. در بین روشهای متفاوت کنترل پلاک استفاده از خمیردندانهائی با خاصیت آنتی میکروبیال جایگاه ویژه ای دارند. هدف این مطالعه بررسی و مقایسه اثر خمیردندانهای آنتی باکتریال نسیم و پونه با یک خمیردندان استاندارد خارجی  (Crest Complete)بر کنترل پلاک می باشد. روش برسی: در این مطالعه Cross over 19 فرد بالغ شرکت کردند و رشد مجدد پلاک پس از چهار روز استفاده از هر کدام از خمیردندانها (نسیم, پونه و Crest Complete) و آب (کنترل منفی) به عنوان تنها روش بهداشت دهان در مورد آنها بررسی شد. به دنبال پروفیلاکسی و یک بار مسواک زدن با خمیردندانها, افراد برای 96 ساعت, دو بار در روز از محلول این خمیردندانها به صورت دهان شویه بدون مسواک استفاده کردند. جهت آزمون داده ها از نرم افزار SPSS و با استفاده از آزمونهای Friedman و Wilcoxon Signed Rank استفاده شد. یافته ها: با توجه به ماهیت داده ها و وجود نقاط پراکنده متعدد از آزمون غیرپارامتری Friedman برای مقایسه چهار گروه استفاده شد که اختلاف آماری مشخصی را نشان داد. آزمون جمع رتبه های نشان دار ویلکاکسون نشان داد تنها بین گروههای مصرف کننده خمیردندانهای پونه و نسیم اختلاف معنی داری وجود ندارد. متوسط رتبه ها برای پونه 2.05, نسیم 2.45, کرست 1.50 و آب 4.00 بود. نتیجه گیری: خمیردندانهای نسیم و پونه در جلوگیری از رشد مجدد پلاک موثر بودند اما خمیردندان Crest Complete در این مطالعه کوتاه مدت از آنها بهتر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مفید، رسول، فتحیه، علیرضا، علوی، کاوه، و ضمیری، مهدی. (1384). بررسی و مقایسه اثر خمیردندانهای ایرانی نسیم و پونه آنتی باکتریال با خمیردندان Crest Complete بر کنترل پلاک میکروبی. مجله دندانپزشکی (journal of islamic dental association of iran)، 17(ویژه نامه اندو - پریو (مسلسل 55))، 110-117. SID. https://sid.ir/paper/54752/fa

    Vancouver: کپی

    مفید رسول، فتحیه علیرضا، علوی کاوه، ضمیری مهدی. بررسی و مقایسه اثر خمیردندانهای ایرانی نسیم و پونه آنتی باکتریال با خمیردندان Crest Complete بر کنترل پلاک میکروبی. مجله دندانپزشکی (journal of islamic dental association of iran)[Internet]. 1384؛17(ویژه نامه اندو - پریو (مسلسل 55)):110-117. Available from: https://sid.ir/paper/54752/fa

    IEEE: کپی

    رسول مفید، علیرضا فتحیه، کاوه علوی، و مهدی ضمیری، “بررسی و مقایسه اثر خمیردندانهای ایرانی نسیم و پونه آنتی باکتریال با خمیردندان Crest Complete بر کنترل پلاک میکروبی،” مجله دندانپزشکی (journal of islamic dental association of iran)، vol. 17، no. ویژه نامه اندو - پریو (مسلسل 55)، pp. 110–117، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/54752/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button