مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,086
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

181
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر چای بر تغییر رنگ کامپوزیت های سایلوران و متاکریلات بیس

صفحات

 صفحه شروع 180 | صفحه پایان 185

چکیده

 زمینه و هدف: امروزه یکی از مشکلات رایج در دندانپزشکی ترمیمی, رنگ پذیری و عدم ثبات رنگ ترمیمهای همرنگ به دنبال مصرف نوشیدنیهای رنگی می باشد. کامپوزیت های P90 که از دو جزء Oxirane و Siloxane تشکیل شده اند با هدف کاهش انقباض ناشی از پلی م ریزاسیون ارائه شده اند. هدف از این مطالعه بررسی اثر چای بر تغییر رنگ کامپوزیت های P90 و Z250 به روش اسپکتروفوتومتری می باشد. روش بررسی: در این مطالعه تجربی بیست عدد دیسک کامپوزیتی از دو نوع رزین کامپوزیت Z250 و P90 در مولدهای فلزی آماده شده و توسط دستگاه لایت کیور LED کیور شدند. پس از نگهداری نمونه ها به مدت 24 ساعت جهت تکمیل پلی مریزاسیون در آب مقطر 37 درجه سانتی گراد, رنگ نمونه ها توسط دستگاه اسپکتروفوتومتر در ابتدای کار و بعد از پنج روز نگهداری در محیط آب و چای اندازه گیری شد. نتایج توسط آزمونهای Independent sample t.test و Two way ANOVA مورد ارزیابی قرار گرفت. یافته ها: میزان تغییر رنگ دو کامپوزیت P90 و Z250 پس از قرارگیری در محیط آب مقطر نسبت به رنگ سنجی اولیه از لحاظ آماری معنی دار نبود. (P>0.05), میزان تغییر رنگ هر دو نوع کامپوزیت پس از نگهداری در محیط چای نسبت به اولیه به طور معنی داری افزایش پیدا کرد (P<0.05) و از این میان میزان رنگ پذیری کامپوزیت Z250 در چای با اختلاف معناداری بیشتر از P90 بود ولی در محیط آب مقطر P90 تغییر رنگ بیشتری از Z250 نشان داد. نتیجه گیری: با توجه به محدودیت این مطالعه, کامپوزیت Z250 میزان تغییر رنگ بیشتری پس از قرارگیری در محیط چای نسبت به کامپوزیت P90 دارد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حشمت، هاله، حاجیان، مروارید، حوریزادگنجکار، مریم، و امامی ارجمند، منصوره. (1392). بررسی اثر چای بر تغییر رنگ کامپوزیت های سایلوران و متاکریلات بیس. مجله دندانپزشکی (journal of islamic dental association of iran)، 25(2 (مسلسل 87))، 180-185. SID. https://sid.ir/paper/54902/fa

    Vancouver: کپی

    حشمت هاله، حاجیان مروارید، حوریزادگنجکار مریم، امامی ارجمند منصوره. بررسی اثر چای بر تغییر رنگ کامپوزیت های سایلوران و متاکریلات بیس. مجله دندانپزشکی (journal of islamic dental association of iran)[Internet]. 1392؛25(2 (مسلسل 87)):180-185. Available from: https://sid.ir/paper/54902/fa

    IEEE: کپی

    هاله حشمت، مروارید حاجیان، مریم حوریزادگنجکار، و منصوره امامی ارجمند، “بررسی اثر چای بر تغییر رنگ کامپوزیت های سایلوران و متاکریلات بیس،” مجله دندانپزشکی (journal of islamic dental association of iran)، vol. 25، no. 2 (مسلسل 87)، pp. 180–185، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/54902/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button