مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

904
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

500
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه تاثیر پخت پرسلن بر تطابق لبه ای در رستوریشن های تمام سرامیک پروسرا و متال سرامیک

صفحات

 صفحه شروع 80 | صفحه پایان 86

چکیده

 زمینه و هدف: اگر چه روکشهای تمام سرامیکی به طور وسیعی استفاده می شوند, معذالک هنوز اطلاعات کمی در مورد اثر سیکل های پخت پرسلن بر تطابق لبه ای این روکشها وجود دارد. به همین جهت هدف از این مطالعه مقایسه تاثیر پخت پرسلن بر تطابق لبه ای در رستوریشن های تمام سرامیک پروسرا (Procera) و متال سرامیک می باشد.روش بررسی: برای انجام این مطالعه تجربی, ده روکش استاندارد از سیستم پروسرا بر روی دای فلزی ساخته شد. روکشهای متال - سرامیک (MCR) ساخته شده به روش معمول, به عنوان گروه کنترل استفاده شدند. جهت تکرارپذیر شدن موقعیت نمونه ها حین ارزیابی تطابق لبه ای, وسیله ای ساخته شد. نمونه ها بدون سمان شدن روی دای فلزی قرار داده شدند و میزان عدم تطابق لبه ای با استفاده از استریومیکروسکوپ اندازه گیری گردید. آنالیز آماری با استفاده از تست های Paired sample t- test و ANOVA انجام گردید.یافته ها: روکشهای MCR (69.17±44.8 میکرون) و روکشهای تمام سرامیکی پروسرا (79/43 ± 35/61 میکرون) مقادیر تطابق لبه ای تقریبا مشابه داشتند و آنالیز آماری تفاوت قابل ملاحظه ای در مقادیر عدم تطابق لبه ای این دو گروه نشان نداد. افزودن پرسلن به کوپینگ های پروسرا باعث تغییر در مقادیر عدم تطابق لبه ای نشد (P=0.7), اما تطابق لبه ای گروه کنترل به طور قابل ملاحظه ای بعد از پخت پرسلن تغییر کرد (P<0.001).نتیجه گیری: در محدوده این مطالعه, سیستم تمام سرامیکی پروسرا از نظر کلینیکی تطابق لبه ای قابل قبول دارد و سیکل های پخت پرسلنی بر تطابق لبه ای این سیستم تاثیری ندارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کودریان، رودابه، سازگارا، حسن، سیدان، کاوه، و حافظ قرآن، علی. (1389). مقایسه تاثیر پخت پرسلن بر تطابق لبه ای در رستوریشن های تمام سرامیک پروسرا و متال سرامیک. مجله دندانپزشکی (journal of islamic dental association of iran)، 22(2 (مسلسل 75))، 80-86. SID. https://sid.ir/paper/54962/fa

    Vancouver: کپی

    کودریان رودابه، سازگارا حسن، سیدان کاوه، حافظ قرآن علی. مقایسه تاثیر پخت پرسلن بر تطابق لبه ای در رستوریشن های تمام سرامیک پروسرا و متال سرامیک. مجله دندانپزشکی (journal of islamic dental association of iran)[Internet]. 1389؛22(2 (مسلسل 75)):80-86. Available from: https://sid.ir/paper/54962/fa

    IEEE: کپی

    رودابه کودریان، حسن سازگارا، کاوه سیدان، و علی حافظ قرآن، “مقایسه تاثیر پخت پرسلن بر تطابق لبه ای در رستوریشن های تمام سرامیک پروسرا و متال سرامیک،” مجله دندانپزشکی (journal of islamic dental association of iran)، vol. 22، no. 2 (مسلسل 75)، pp. 80–86، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/54962/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا