مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

967
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

642
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی ویژگی های کارآفرینی دانشجویان رشته دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل

صفحات

 صفحه شروع 413 | صفحه پایان 420

چکیده

 مقدمه: داشتن عملکرد کارآفرینانه و خلاق مقوله مهمی برای تطابق افراد با عصر جدید است. کارآفرینی امروزه به عنوان یک ضرورت مطرح گردیده و شرط لازم برای توسعه کارآفرینی در حوزه سلامت نیز برخورداری دانشجویان از ویژگی های کارآفرینی است. لذا این پژوهش با هدف ارزیابی ویژگی های کارآفرینی در بین دانشجویان رشته دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی انجام شد.روش ها: این مطالعه توصیفی- مقطعی بر روی کلیه (82 نفر) دانشجویان دوره تخصصی رشته دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل در نیمسال تحصیلی 92- 91 انجام شد. ابزار پژوهش شامل سه پرسشنامه استاندارد جامع کارآفرینی (با پنج ویژگی:میل به موفقیت, میل به استقلال, خلاقیت, ریسک پذیری, عزم و اراده), تحمل ابهام و مرکز کنترل بود. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی و آزمون t استفاده شده است.نتایج: میانگین خصوصیت میل به موفقیت, میل به استقلال, خلاقیت, ریسک پذیری, ویژگی عزم و اراده, تحمل ابهام دانشجویان به ترتیب 9.5±2.87, 4.38±1.35, 9.13±2.25, 9.22±2.13, 8.24±1.95, 25.47±1.25 و بالاتر از حد میانگین نظری ابزار بود. در مورد مرکز کنترل, نتایج نشان داد میانگین به دست آمده در خصوص مرکز کنترل دانشجویان (41.64±3.82) از میانگین استاندارد ( m=40) این خصوصیت بیش تر بود. بین دو جنس از نظر ویژگی های میل به موفقیت, میل به استقلال, خلاقیت و ریسک پذیری تفاوت معناداری وجود نداشت, اما در ویژگی های عزم و اراده, تحمل ابهام و مرکز کنترل تفاوت معناداری مشاهده شد.نتیجه گیری: میانگین بالاتر از حد متوسط ویژگی های کارآفرینی به طور کلی نمایان گر آمادگی بالقوه دانشجویان دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل در جهت کارآفرین شدن است. با این حال لازم است که در برنامه های آموزش کارآفرینی تقویت همه مولفه ها مورد توجه قرار گیرد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جهانی، نسیمه، علاقمند، آزاده، و میرجود، سیدحسین. (1392). ارزیابی ویژگی های کارآفرینی دانشجویان رشته دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل. مجله ایرانی آموزش در علوم پزشکی، 13(5 (پیاپی 55))، 413-420. SID. https://sid.ir/paper/59410/fa

    Vancouver: کپی

    جهانی نسیمه، علاقمند آزاده، میرجود سیدحسین. ارزیابی ویژگی های کارآفرینی دانشجویان رشته دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل. مجله ایرانی آموزش در علوم پزشکی[Internet]. 1392؛13(5 (پیاپی 55)):413-420. Available from: https://sid.ir/paper/59410/fa

    IEEE: کپی

    نسیمه جهانی، آزاده علاقمند، و سیدحسین میرجود، “ارزیابی ویژگی های کارآفرینی دانشجویان رشته دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل،” مجله ایرانی آموزش در علوم پزشکی، vol. 13، no. 5 (پیاپی 55)، pp. 413–420، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/59410/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button