مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

5,609
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

867
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارتباط میزان مصرف لبنیات و پروتئین های حیوانی با سرطان پستان در زنان استان اصفهان

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 54

چکیده

 زمینه و هدف: سرطان پستان یکی از شایع ترین سرطان های زنان در جهان و نیز ایران شناخته شده که تحقیقات محدودی در ارتباط با شناخت عوامل موثر تغذیه ای در ایجاد آن در کشور انجام شده است. این تحقیق با هدف تعیین ارتباط مصرف پروتئین های حیوانی و لبنیات با سرطان پستان در زنان استان اصفهان در سال 1390 انجام گردید.روش بررسی: مطالعه به روش شاهد - موردی بروی 100 زن مبتلا به سرطان پستان و 100 زن غیر مبتلا که از لحاظ سن, شاخص توده بدنی, فعالیت بدنی, فعالیت فیزیکی و سن شروع قاعدگی با گروه مورد همسان شده بودند, صورت پذیرفت. کلیه نمونه ها از حداقل سن 18 سال برخوردار بوده, ایرانی بودند. اطلاعات از طریق پرسشنامه تکرر مصرف مورد غذایی گردآوری و توسط آزمون تی مستقل, کای دو, من ویتنی و رگرسیون لوجستیک شرطی, تجزیه تحلیل گردید.یافته ها: بیشترین پروتئین مصرفی گوشت قرمز و کمترین آن ماهی گزارش گردید. همچنین در دو گروه بیشترین لبنیات مورد استفاده شیر و کمترین آن کره گزارش گردید. رگرسیون لوجستیک شرطی مصرف سوسیس و کالباس, گوشت قرمز, شیر پرچرب, ماست پرچرب و کره را در ابتلا سرطان پستان موثر نشان داد.نتیجه گیری: مصرف ماهی و لبنیات کم چرب در زنان ایرانی احتمال ابتلا به سرطان پستان را کاهش می دهد و مصرف لبنیات پرچرب و گوشت قرمز در افزایش آن موثر است. در خصوص نقش مصرف مرغ و ابتلا به سرطان پستان تحقیقات آتی پیشنهاد می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ریحانی، میترا، فهامی، فریبا، مشرف، شمیلا، و ترکش، نجیمه. (1391). ارتباط میزان مصرف لبنیات و پروتئین های حیوانی با سرطان پستان در زنان استان اصفهان. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان (Journal of Advances in Medical and Biomedical Research)، 20(81)، 45-54. SID. https://sid.ir/paper/61522/fa

    Vancouver: کپی

    ریحانی میترا، فهامی فریبا، مشرف شمیلا، ترکش نجیمه. ارتباط میزان مصرف لبنیات و پروتئین های حیوانی با سرطان پستان در زنان استان اصفهان. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان (Journal of Advances in Medical and Biomedical Research)[Internet]. 1391؛20(81):45-54. Available from: https://sid.ir/paper/61522/fa

    IEEE: کپی

    میترا ریحانی، فریبا فهامی، شمیلا مشرف، و نجیمه ترکش، “ارتباط میزان مصرف لبنیات و پروتئین های حیوانی با سرطان پستان در زنان استان اصفهان،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان (Journal of Advances in Medical and Biomedical Research)، vol. 20، no. 81، pp. 45–54، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/61522/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button