مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

743
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

516
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی مقایسه ای کیفیت باکتریایی، شیمیایی و ارگانولپتیک غذاهای طبخ شده با تجهیزات معمولی و نوین

صفحات

 صفحه شروع 165 | صفحه پایان 170

چکیده

 اهداف: ارزیابی کیفیت میکروبی, شیمیایی و ارگانولپتیک غذاهایی که با تجهیزات معمولی و نوین طبخ می شوند می تواند در مدیریت تغذیه فرماندهان مفید واقع شود. هدف از انجام این مطالعه مقایسه کیفیت غذاهای طبخ شده با تجهیزات معمولی و نوین بود.روش ها: 120 نمونه غذای طبخ شده با دو روش فوق به طور تصادفی انتخاب و با روش های استاندارد مورد ارزیابی باکتریولوژیک, شیمیایی و ارگانولپتیک قرار گرفت. نتایج با استفاده از نرم افزار SPSS 11 و آزمون های آماری من - ویتنی و ویلکاکسون مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: میانگین تعداد باکتری در غذاهای طبخ شده با تجهیزات معمولی و نوین به ترتیب 3.51×102 (±4.09×101) و 1.07×102 (±1.28×101) تعیین شد. میانگین مقدار چربی در غذاهای سنتی و نوین به ترتیب 25.80 و gr/100gr 15.82 و میانگین اندیس پراکسید به ترتیب 10.19 و mg/kg 5.27 تعیین شد. همچنین مقدار ویتامین های B1 و B2 و ویژگی های ارگانولپتیک غذاهای طبخ شده با دو روش فوق اندازه گیری شد (P<0.05).نتیجه گیری: کیفیت بهداشتی و ارزش تغذیه ای غذاهای طبخ شده با تجهیزات نوین بالاتر بوده و جایگزین نمودن تجهیزات نوین به جای تجهیزات سنتی نقش زیادی در سلامت نیروهای نظامی دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    توکلی، حمیدرضا، صوفی آبادی، قدرت اله، فرج زاده، داوود، رفعتی، حسن، و کریمی زارچی، علی اکبر. (1388). ارزیابی مقایسه ای کیفیت باکتریایی, شیمیایی و ارگانولپتیک غذاهای طبخ شده با تجهیزات معمولی و نوین . مجله طب نظامی، 11(3 (مسلسل 41))، 165-170. SID. https://sid.ir/paper/61812/fa

    Vancouver: کپی

    توکلی حمیدرضا، صوفی آبادی قدرت اله، فرج زاده داوود، رفعتی حسن، کریمی زارچی علی اکبر. ارزیابی مقایسه ای کیفیت باکتریایی, شیمیایی و ارگانولپتیک غذاهای طبخ شده با تجهیزات معمولی و نوین . مجله طب نظامی[Internet]. 1388؛11(3 (مسلسل 41)):165-170. Available from: https://sid.ir/paper/61812/fa

    IEEE: کپی

    حمیدرضا توکلی، قدرت اله صوفی آبادی، داوود فرج زاده، حسن رفعتی، و علی اکبر کریمی زارچی، “ارزیابی مقایسه ای کیفیت باکتریایی, شیمیایی و ارگانولپتیک غذاهای طبخ شده با تجهیزات معمولی و نوین ،” مجله طب نظامی، vol. 11، no. 3 (مسلسل 41)، pp. 165–170، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/61812/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button