APA:
کپیتوکلی، حمیدرضا، صوفی آبادی، قدرت اله، فرج زاده، داوود، رفعتی، حسن، و کریمی زارچی، علی اکبر. (1388). ارزیابی مقایسه ای کیفیت باکتریایی, شیمیایی و ارگانولپتیک غذاهای طبخ شده با تجهیزات معمولی و نوین
. مجله طب نظامی، 11(3 (مسلسل 41))، 165-170. SID. https://sid.ir/paper/61812/fa
Vancouver:
کپیتوکلی حمیدرضا، صوفی آبادی قدرت اله، فرج زاده داوود، رفعتی حسن، کریمی زارچی علی اکبر. ارزیابی مقایسه ای کیفیت باکتریایی, شیمیایی و ارگانولپتیک غذاهای طبخ شده با تجهیزات معمولی و نوین
. مجله طب نظامی[Internet]. 1388؛11(3 (مسلسل 41)):165-170. Available from: https://sid.ir/paper/61812/fa
IEEE:
کپیحمیدرضا توکلی، قدرت اله صوفی آبادی، داوود فرج زاده، حسن رفعتی، و علی اکبر کریمی زارچی، “ارزیابی مقایسه ای کیفیت باکتریایی, شیمیایی و ارگانولپتیک غذاهای طبخ شده با تجهیزات معمولی و نوین
،” مجله طب نظامی، vol. 11، no. 3 (مسلسل 41)، pp. 165–170، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/61812/fa