مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,427
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

639
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر دمای خشک کردن چیپس پلی استر بر خواص نخ تکسچره

صفحات

 صفحه شروع 171 | صفحه پایان 180

چکیده

 خشک کردن چیپس پلی استر یکی از مراحل اساسی تولید الیاف پلی استر است. این امر به دلیل حساسیت گروه های استری به آبکافت در مجاورت مولکول های آب است. الیاف پلی استر ریسیده شده در این پژوهش, با سرعت 3200 m/min تولید شده اند. بنابراین, به شکل نیمه آرایش یافته اند. برای بهبود خواص و کاربرد مطلوبتر محصول, این الیاف معمولا تکسچره می شوند. در این پژوهش اثر شرایط خشک کردن چیپس پلی استر بر خواص نخ تکسچره حاصل بررسی شد. نخهای نیمه آرایش یافته پلی استر که دمای خشک کردن چیپس آنها 170, 175 و 180°C بود, تکسچره شد. سپس استحکام, ازدیاد طول تا پارگی, رنگ پذیری, جمع شدگی, تعداد تشکیل حلقه و بلورینگی نخ تکسچره حاصل بررسی شد. نتایج آزمایشها نشان می دهد که دمای خشک کردن چیپس پلی استر از نظر آماری اثر معنی داری بر ویژگی های نخ تکسچره دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قاسمی، لاله، و مرشد، محمد. (1384). اثر دمای خشک کردن چیپس پلی استر بر خواص نخ تکسچره. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، 18(3 (پیاپی 77))، 171-180. SID. https://sid.ir/paper/6253/fa

    Vancouver: کپی

    قاسمی لاله، مرشد محمد. اثر دمای خشک کردن چیپس پلی استر بر خواص نخ تکسچره. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)[Internet]. 1384؛18(3 (پیاپی 77)):171-180. Available from: https://sid.ir/paper/6253/fa

    IEEE: کپی

    لاله قاسمی، و محمد مرشد، “اثر دمای خشک کردن چیپس پلی استر بر خواص نخ تکسچره،” علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، vol. 18، no. 3 (پیاپی 77)، pp. 171–180، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/6253/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button