Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,265
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

829
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مصرف غلات صبحانه در کاهش وزن و شاخص توده بدنی افراد چاق و دارای اضافه وزن

صفحات

 صفحه شروع 175 | صفحه پایان 179

چکیده

 اهداف: امروزه شیوع چاقی نه تنها در کشورهای توسعه یافته, بلکه در کشورهای در حال توسعه نیز رو به افزایش است. استفاده از یک وعده غذایی جایگزین امروزه از پرطرفدارترین برنامه های غذایی به شمار می رود. هدف از مطالعه حاضر, بررسی میزان کاهش وزن با اجرای برنامه غذایی شامل غلات صبحانه بود.مواد و روش ها: در این مطالعه مداخله ای که در بهمن ماه 1391 در افراد مراجعه کننده به خانه سلامت شهرداری تهران انجام شد, 120 بیمار چاق و دارای اضافه وزن به روش نمونه گیری تصادفی ساده در دو گروه آزمایش و کنترل قرار گرفتند. برای افراد گروه آزمایش مقدار 30 تا 45 گرم غلات صبحانه همراه با 1 لیوان شیر به جای وعده غذایی صبحانه و شام تجویز شد و گروه شاهد رژیم غذایی معمول خود را داشتند. پس از 14 روز رعایت رژیم غذایی تحت نظر کارشناسان تغذیه مجددا کلیه افراد توزین شدند. داده ها با آزمون های آماری T مستقل و من- ویتنی تجزیه و تحلیل شدند.یافته ها: میانگین وزن هر دو گروه پس از مداخله کاهش یافت. این کاهش در گروه آزمایش معنی دار و در گروه کنترل غیرمعنی دار بود. اختلاف میانگین کاهش شاخص توده بدنی (p=0.005) و وزن (p=0.078) گروه آزمایش و گروه کنترل معنی دار و اختلاف میانگین کاهش اندازه دور کمر (p=0.63) و دور باسن (p=0.55) گروه آزمایش و گروه کنترل غیرمعنی دار بود.نتیجه گیری: استفاده از غلات صبحانه در کاهش وزن افراد چاق بدون ایجاد عوارض جانبی موثر است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    برزویی، اعظم، و سهرابی، شهرام. (1394). تاثیر مصرف غلات صبحانه در کاهش وزن و شاخص توده بدنی افراد چاق و دارای اضافه وزن. افق دانش، 21(3)، 175-179. SID. https://sid.ir/paper/68679/fa

    Vancouver: کپی

    برزویی اعظم، سهرابی شهرام. تاثیر مصرف غلات صبحانه در کاهش وزن و شاخص توده بدنی افراد چاق و دارای اضافه وزن. افق دانش[Internet]. 1394؛21(3):175-179. Available from: https://sid.ir/paper/68679/fa

    IEEE: کپی

    اعظم برزویی، و شهرام سهرابی، “تاثیر مصرف غلات صبحانه در کاهش وزن و شاخص توده بدنی افراد چاق و دارای اضافه وزن،” افق دانش، vol. 21، no. 3، pp. 175–179، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/68679/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا