مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

877
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

578
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر دریافت مواد غذایی در طول زایمان بر پیامد مادری زنان باردار (یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده)

صفحات

 صفحه شروع 17 | صفحه پایان 23

چکیده

 زمینه و هدف: سیاست ناشتا نگه داشتن زنان در طول زایمان یکی از مداخلات غیر ضروری پزشکی می باشد که تاکنون مطالعات علمی از آن حمایت نکرده اند. به علت محدود بودن مطالعات و همچنین متفاوت بودن نتایج حاصل از آنها, در حال حاضر سیاست واحدی جهت تغذیه زنان در طول زایمان وجود ندارد و از آنجا که برای یک سیاست واحد تغذیه ای در طول زایمان نیاز به مطالعات بیشتری می باشد, این مطالعه جهت تعیین تاثیر دریافت مواد غذایی بر پیامد مادری و جنینی زنان باردار کم خطر انجام شد.روش تحقیق: این مطالعه از نوع کارآزمایی بالینی تصادفی است که در بیمارستان 22 بهمن شهر گناباد انجام شد. تعداد 180 زن باردار کم خطر, به طور تصادفی به دو گروه مداخله و کنترل تقسیم شدند. در گروه مداخله (87=n) زنان در طول فاز فعال زایمان هر یک ساعت یکی از سه رژیم (سه عدد خرما همراه با 110 سی سی آب, سه عدد خرما همراه با 110 سی سی چای یا 110 سی سی آب پرتقال) که حاوی 60 کیلوکالری انرژی می باشند, انتخاب و مصرف نمودند. جهت واحدهای پژوهش در گروه کنترل از برنامه روتین بیمارستان (سیاست ناشتا نگه داشتن زنان در طول زایمان ) استفاده شد.یافته ها: بر اساس یافته های این پژوهش, طول مرحله دوم زایمان در گروه مداخله کوتاه تر از گروه کنترل بود (p=0.047) ولی تفاوت معنی داری از نظر طول فاز فعال زایمان و حجم استفراغ, در دو گروه مشاهده نگردید (p>0.05).نتیجه گیری: دریافت مواد غذایی حاوی کربوهیدرات در طول زایمان علی رغم عدم افزایش بروز استفراغ باعث کوتاه شدن طول مرحله دوم زایمان می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحمانی بیلندی، رقیه، مسلم، علیرضا، رحمانی بیلندی، محمدرضا، و عسکری، فریبا. (1388). تاثیر دریافت مواد غذایی در طول زایمان بر پیامد مادری زنان باردار (یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده). افق دانش، 15(2 (پیاپی 44))، 17-23. SID. https://sid.ir/paper/68686/fa

    Vancouver: کپی

    رحمانی بیلندی رقیه، مسلم علیرضا، رحمانی بیلندی محمدرضا، عسکری فریبا. تاثیر دریافت مواد غذایی در طول زایمان بر پیامد مادری زنان باردار (یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده). افق دانش[Internet]. 1388؛15(2 (پیاپی 44)):17-23. Available from: https://sid.ir/paper/68686/fa

    IEEE: کپی

    رقیه رحمانی بیلندی، علیرضا مسلم، محمدرضا رحمانی بیلندی، و فریبا عسکری، “تاثیر دریافت مواد غذایی در طول زایمان بر پیامد مادری زنان باردار (یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده)،” افق دانش، vol. 15، no. 2 (پیاپی 44)، pp. 17–23، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/68686/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

    طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button