مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

906
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

526
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر دریافت مواد غذایی در طول زایمان بر میزان اضطراب و درد زنان باردار (گزارش کوتاه)

صفحات

 صفحه شروع 44 | صفحه پایان 47

چکیده

 زمینه و هدف: سیاست ناشتا نگه داشتن زنان در طول زایمان از جمله مداخلات غیرضروری پزشکی است که باعث ایجاد پیامدهای نامطلوب مادری و جنینی می شود. بنابراین این مطالعه با هدف بررسی تاثیر دریافت مواد غذایی بر میزان اضطراب و درد زنان باردار کم خطر انجام شد.مواد و روش کار: این مطالعه نیمه تجربی بر روی 175 خانم باردار, در بیمارستان 22 بهمن شهر گناباد در سال 1387 انجام شد. زنان در گروه آزمون اجازه دریافت خرما, آب پرتقال و آب داشتند و در گروه شاهد سیاست ناشتا نگه داشتن زنان در طول زایمان اعمال شد. ابزار مورد استفاده VisualAnalogueScale و PBI بود. اطلاعات دموگرافیک و زایمانی در فرم جمع آوری اطلاعات وارد شد. شدت درد و اضطراب در بین دو گروه در فاز نهفته, فاز فعال و مرحله انتقالی تعیین شد. داده ها به وسیله آزمون های t مستقل, X2 و با استفاده از نرم افزار SPSS-11.5 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: میزان اضطراب در دیلاتاسیون 7-6 سانتی متری (0.0001=p) و مرحله انتقالی (0.0001=p) و همچنین شدت درد در طول زایمان (0.0001=p) در گروه آزمون کمتر از شاهد بود. تفاوت آماری معنی داری از نظر طول فاز فعال زایمان و حجم استفراغ, در دو گروه مشاهده نگردید.نتیجه گیری: با توجه به نتایج حاصل از این مطالعه به نظر می رسد, مصرف مواد غذایی در طول زایمان باعث کاهش درد و اضطراب زنان شود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحمانی بیلندی، رقیه، خاکبازان، زهره، بحری، نرجس، بلوچی بیدختی، طاهره، و خرقانی، رقیه. (1390). تاثیر دریافت مواد غذایی در طول زایمان بر میزان اضطراب و درد زنان باردار (گزارش کوتاه). مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان (طبیب شرق) zahedan journal of research in medical sciences، 13(8)، 44-47. SID. https://sid.ir/paper/84544/fa

    Vancouver: کپی

    رحمانی بیلندی رقیه، خاکبازان زهره، بحری نرجس، بلوچی بیدختی طاهره، خرقانی رقیه. تاثیر دریافت مواد غذایی در طول زایمان بر میزان اضطراب و درد زنان باردار (گزارش کوتاه). مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان (طبیب شرق) zahedan journal of research in medical sciences[Internet]. 1390؛13(8):44-47. Available from: https://sid.ir/paper/84544/fa

    IEEE: کپی

    رقیه رحمانی بیلندی، زهره خاکبازان، نرجس بحری، طاهره بلوچی بیدختی، و رقیه خرقانی، “تاثیر دریافت مواد غذایی در طول زایمان بر میزان اضطراب و درد زنان باردار (گزارش کوتاه)،” مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان (طبیب شرق) zahedan journal of research in medical sciences، vol. 13، no. 8، pp. 44–47، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/84544/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا