مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

945
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

195
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه اثر دو عامل تاریکی و نور بر خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی روغن زیتون خالص و تصفیه شده

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 51

چکیده

 زمینه و هدف: روغن زیتون به عنوان منبع اصلی چربی در رژیم غذایی علاوه بر داشتن سطح بالایی از اسید چرب اشباع نشده, حاوی ترکیبات بیولوژیکی مانند آنتی اکسیدان های فنولی بوده که قادر به جلوگیری از تاثیر مخرب رادیکال های آزاد و جهش های حاصل بر ساختارهای سلولی می باشد. هدف از این پژوهش بررسی اثر آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی روغن زیتون به وسیله سالمونلا تیفی موریوم و میکروزوم است.مواد و روش ها: در این بررسی از 16 نمونه روغن زیتون ایرانی و 1 نمونه روغن اسپانیایی استفاده گردید. آزمون تعیین توان ضد جهشی نیز بر اساس روش ایمز و با استفاده از سویه جهش یافته سالمونلا تیفی موریوم TA100 و ماده سرطان زای آزید سدیم انجام گرفت و با افزودن میکروزوم کبد موش اثر ضد سرطانی آن بررسی شد. شاهد مثبت آزید سدیم و شاهد منفی آب مقطر تعیین گشت. هر آزمون سه بار به طور هم زمان انجام و درصد بازدارندگی مطابق با فرمول, (1-T/M)×100, تعیین گردید.یافته ها: در صد بازدارندگی در بالا ترین سطح خود در تاریکی با توجه به واریته زیتون 63.64 درصد و در شرایط تیمار با نور 60.70 درصد بود.نتیجه گیری: نتایج این پژوهش نشان می دهد که نور موجب کاهش خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی روغن زیتون می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شمس، آرش، مهرابیان، صدیقه، و مظفری، نورامیر. (1391). مقایسه اثر دو عامل تاریکی و نور بر خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی روغن زیتون خالص و تصفیه شده. مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)، 15(1 (پیاپی 60))، 43-51. SID. https://sid.ir/paper/68948/fa

    Vancouver: کپی

    شمس آرش، مهرابیان صدیقه، مظفری نورامیر. مقایسه اثر دو عامل تاریکی و نور بر خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی روغن زیتون خالص و تصفیه شده. مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)[Internet]. 1391؛15(1 (پیاپی 60)):43-51. Available from: https://sid.ir/paper/68948/fa

    IEEE: کپی

    آرش شمس، صدیقه مهرابیان، و نورامیر مظفری، “مقایسه اثر دو عامل تاریکی و نور بر خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی روغن زیتون خالص و تصفیه شده،” مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)، vol. 15، no. 1 (پیاپی 60)، pp. 43–51، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/68948/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button