مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

586
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

613
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خاصیت بازدارندگی 5 عصاره گیاهی مختلف بر مکانیسم کوئوروم سنسینگ سویه استافیلوکوکوس اورئوس

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 21

چکیده

 زمینه و هدف: بسیاری از باکتری ها به ویژه استافیلوکوکوس اورئوس از مکانیسم حساسیت جمعیتی برای انجام بسیاری از فعالیت های ضروری خود مانند تولید بیوفیلم و ایجاد فاکتورهای بیماری زایی استفاده می کنند. هرگونه تداخل در این سیستم باعث ناتوانی باکتری در انجام فعالیت های فوق خواهد شد. این مطالعه با هدف ارزیابی پتانسیل 5 عصاره گیاهی علیه حساسیت جمعیتی سویه ا. اورئوس انجام گردید. مواد و روش ها: سیزده جدایه ا. اورئوس از بیماران دچار عفونت ایمپلنت دندانی جداسازی و شناسایی شدند. گونه های گیاهی از باغات استان فارس جمع آوری و عصاره گیری به واسطه حلال اتانول 96 درصد انجام پذیرفت. اثر عصاره گیاهان به واسطه سویه نشان گر آگروباکتریوم تومی فشنس NTL/PZLR4, با آزمون ضدحساسیت جمعیتی و هم چنین خاصیت باکتری کشی با آزمون ضدمیکروبی مورد بررسی قرار گرفت. در ضمن قدرت تولید بیوفیلم جدایه ها به روش میکروتیترپلیت (MTP) ارزیابی گردید. ملاحظات اخلاقی: این مطالعه با کد 1959-1-16-01 و 118248/73 به تایید کمیته اخلاق معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای جهرم و علوم تحقیقات تهران رسیده است. یافته ها: نتایج نشان داد که عصاره شکوفه تمشک به صورت معنی داری (05/0 > p) خاصیت ضد حساسیت جمعیتی دارد (> 21 میلی متر). ایجاد هاله روشن در اطراف چاهک توسط سویه نشان گر, اثرات ضد حساسیت جمعیتی عصاره شکوفه تمشک را تایید نمود. عصاره گیاهان ترخون, گل گندم, خاکشیر و ریحان صرفا خاصیت ضدمیکروبی از خود نشان دادند. نتیجه گیری: با توجه به ویژگی ضد بیوفیلمی و ضد حساسیت جمعیتی عصاره شکوفه تمشک, می توان از ترکیبات موثره موجود در این گیاه به عنوان دهان شویه جهت مقابله با عفونت ایمپلنت دندانی استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    پیشگر، الهام، و مخفیان، میلاد. (1398). بررسی خاصیت بازدارندگی 5 عصاره گیاهی مختلف بر مکانیسم کوئوروم سنسینگ سویه استافیلوکوکوس اورئوس. مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)، 22(2 (پیاپی 138) )، 11-21. SID. https://sid.ir/paper/69438/fa

    Vancouver: کپی

    پیشگر الهام، مخفیان میلاد. بررسی خاصیت بازدارندگی 5 عصاره گیاهی مختلف بر مکانیسم کوئوروم سنسینگ سویه استافیلوکوکوس اورئوس. مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)[Internet]. 1398؛22(2 (پیاپی 138) ):11-21. Available from: https://sid.ir/paper/69438/fa

    IEEE: کپی

    الهام پیشگر، و میلاد مخفیان، “بررسی خاصیت بازدارندگی 5 عصاره گیاهی مختلف بر مکانیسم کوئوروم سنسینگ سویه استافیلوکوکوس اورئوس،” مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)، vol. 22، no. 2 (پیاپی 138) ، pp. 11–21، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/69438/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا