مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

494
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

543
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

میزان آلودگی آب میوه های صنعتی عرضه شده در شهر کرمان به باکتری کوکسی گرم مثبت در سال 1394: یک گزارش کوتاه

صفحات

 صفحه شروع 313 | صفحه پایان 322

چکیده

 زمینه و هدف بعضی از باکتری ها پس از انجام پاستوریزاسیون, توانایی بقاء در آب میوه را دارند. هدف از این مطالعه تعیین میزان آلودگی آب میوه های صنعتی از نظر باکتری کوکسی گرم مثبت به روش کشت میکروبی بود. مواد و روش ها مطالعه توصیفی حاضر بر روی 165 نمونه آب میوه صنعتی با 25 برندهای مختلف صورت گرفت. نمونه ها جهت تشخیص کوکسی های گرم مثبت در محیط کشت بلاد آگار به مدت 48 ساعت گرم خانه گذاری شدند و سپس کلنی های رشد یافته شمارش گردید. داده ها با استفاده از آزمون t مستقل تجزیه و تحلیل شدند. یافته ها آلودگی در نمونه های آب میوه های پاستوریزه شده با میانگین 4/36± 6/84 شمارش باکتریایی بر میلی لیتر در و آب میوه های پاستوریزه نشده با میانگین 3/03± 5/24 شمارش باکتریایی بر میلی لیتر به کوکسی گرم مثبت گزارش شد. نتیجه گیری با توجه به نتایج, میزان آلودگی آب میوه های پاستوریزه شده بالا بود که علت آن می تواند عدم رعایت اصول صحیح پاستوریزاسیون برند های مختلف آب میوه باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نوروزی، هاجر، و دولتشاهی، شیدوش. (1398). میزان آلودگی آب میوه های صنعتی عرضه شده در شهر کرمان به باکتری کوکسی گرم مثبت در سال 1394: یک گزارش کوتاه. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 18(3 )، 313-322. SID. https://sid.ir/paper/70753/fa

    Vancouver: کپی

    نوروزی هاجر، دولتشاهی شیدوش. میزان آلودگی آب میوه های صنعتی عرضه شده در شهر کرمان به باکتری کوکسی گرم مثبت در سال 1394: یک گزارش کوتاه. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان[Internet]. 1398؛18(3 ):313-322. Available from: https://sid.ir/paper/70753/fa

    IEEE: کپی

    هاجر نوروزی، و شیدوش دولتشاهی، “میزان آلودگی آب میوه های صنعتی عرضه شده در شهر کرمان به باکتری کوکسی گرم مثبت در سال 1394: یک گزارش کوتاه،” مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، vol. 18، no. 3 ، pp. 313–322، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/70753/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button