مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

982
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

869
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی فرآیند انعقاد و لخته سازی در تصفیه فاضلاب صنایع غذایی: یک مطالعه آزمایشگاهی

صفحات

 صفحه شروع 623 | صفحه پایان 636

چکیده

 زمینه و هدف فاضلاب های صنایع غذایی دارای بار آلودگی بالایی می باشد که در نتیجه مصرف آب در مراحل مختلف, تولید می گردد. در صورت عدم مدیریت و نظارت کافی بر تصفیه فاضلاب صنایع غذایی, میتواند به عنوان یک منبع آلاینده محیط زیستی محسوب شود. هدف این مطالعه بهینه سازی فرآیند انعقاد و لخته سازی برای تصفیه فاضلاب صنایع غذایی بود. مواد و روش ها مطالعه حاضر از نوع آزمایشگاهی بود. در این مطالعه از سولفات آلومینیوم و پلی آلومینیوم کلراید به عنوان منعقدکننده و از پلی الکترولیت های کاتیونی C-270 و آنیونی A-300 به عنوان کمک منعقدکننده استفاده شد. سپس بهینه سازی پارامترهای pH (5/10-5/4), غلظت منعقدکننده (800-300 میلی گرم بر لیتر) و کمک منعقدکننده (8-3 میلی گرم بر لیتر) با محاسبه راندمان حذف کدورت, کل جامدات معلق و اکسیژن مورد نیاز شیمیایی مورد بررسی قرار گرفت و نتایج حاصله با استفاده از ضریب هم بستگی پیرسون آنالیز گردید. یافته ها نتایج نشان داد که در pH بهینه برابر با 5/8, غلظت 600 میلی گرم بر لیتر پلی آلومینیوم کلراید در ترکیب با 5 میلی گرم بر لیتر از پلی الکترولیت کاتیونی C-270 راندمان حذف برای کدورت, TSS و COD به ترتیب 75/98, 5/98 و 4/82 درصد بود. نتیجه گیری میتوان نتیجه گرفت که فرآیند انعقاد و لختهسازی با استفاده از پلی کلرید آلومینیوم و پلی الکترولیت های کاتیونی-270 کارایی مناسبی در تصفیه پساب با این شرایط را دارد و با کاهش مواد آلی میتواند به عنوان یک مرحله پیش تصفیه قبل از تصفیه بیولوژیکی به کار رود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    زارعی محمودآبادی، طاهره، طالبی، پروانه، احرام پوش، محمدحسن، و جلیلی، ماهرخ. (1398). بهینه سازی فرآیند انعقاد و لخته سازی در تصفیه فاضلاب صنایع غذایی: یک مطالعه آزمایشگاهی. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 18(7 )، 623-636. SID. https://sid.ir/paper/70833/fa

    Vancouver: کپی

    زارعی محمودآبادی طاهره، طالبی پروانه، احرام پوش محمدحسن، جلیلی ماهرخ. بهینه سازی فرآیند انعقاد و لخته سازی در تصفیه فاضلاب صنایع غذایی: یک مطالعه آزمایشگاهی. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان[Internet]. 1398؛18(7 ):623-636. Available from: https://sid.ir/paper/70833/fa

    IEEE: کپی

    طاهره زارعی محمودآبادی، پروانه طالبی، محمدحسن احرام پوش، و ماهرخ جلیلی، “بهینه سازی فرآیند انعقاد و لخته سازی در تصفیه فاضلاب صنایع غذایی: یک مطالعه آزمایشگاهی،” مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، vol. 18، no. 7 ، pp. 623–636، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/70833/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button