مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

900
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

733
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

طراحی و ارزیابی روایی و پایایی پرسشنامه عوامل موثر در انتخاب نوع لبنیات مصرفی توسط مصرف کنندگان بر اساس تئوری عمل منطقی

صفحات

 صفحه شروع 395 | صفحه پایان 406

چکیده

 زمینه و هدف: با وجود اینکه پاستوریزه شدن شیر خام و فرآورده های آن موجب بهبود کیفیت و بهداشت لبنیات مصرفی می گردد, بسیاری از افراد تمایل به مصرف شیر خام و فرآورده های آن دارند. هدف از مطالعه حاضر, طراحی پرسش نامه عوامل موثر در انتخاب نوع لبنیات مصرفی توسط مصرف مصرف کنندگان بر اساس تئوری عمل منطقی می باشد. مواد و روش ها: مطالعه توصیفی حاضر, در افراد مراجعه کننده به مجتمع سلامت دکتر شادپور شهرستان تبریز از شهریور ماه تا آبان ماه سال 1396 انجام گرفت. پرسش نامه حاضر از طریق مرور متون علمی, بحث های گروهی متمرکز و مصاحبه با اساتید خبره طراحی شد. از 14 فرد متخصص برای تعیین امتیازات اندازه گیری روایی محتوا و 15 فرد مراجعه کننده به مجتمع سلامت دکتر شادپور برای تعیین پایایی پرسشنامه, کمک گرفته شد. در نهایت شاخص روایی محتوا و نسبت روایی محتوا برای بررسی روایی و پایایی پرسش نامه با محاسبه آلفای کرونباخ و ضریب همبستگی درون رده ای به کمک نرم افزار SPSS نسخه 23 محاسبه گردید. یافته ها: پرسشنامه اولیه شامل 101 سوال بود که پس از بررسی روایی و پایایی محتوا, تعداد آن به 32 سوال کاهش یافت. میانگین شاخص روایی محتوای پرسشنامه 0.88, نسبت روایی محتوا 0.68, ضریب آلفای کرونباخ 0.83 و ضریب همبستگی درون رده ای آن 0.80 با فاصله اطمینان (0.58-0.93) به دست آمد. نتیجه گیری: با توجه به نتایج, به نظر می رسد که پرسشنامه حاضر از روایی و پایایی قابل قبولی برخوردار است. لذا می توان از آن به عنوان ابزار مفیدی در جهت تعیین عوامل موثر در انتخاب نوع لبنیات مصرفی توسط مصرف کنندگان استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرومندی، الهه، علیزاده، محمد، حاجی زاده، حسین، حق روان، سیمین، و مهاجری، مهسا. (1397). طراحی و ارزیابی روایی و پایایی پرسشنامه عوامل موثر در انتخاب نوع لبنیات مصرفی توسط مصرف کنندگان بر اساس تئوری عمل منطقی. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 17(5 )، 395-406. SID. https://sid.ir/paper/71309/fa

    Vancouver: کپی

    فرومندی الهه، علیزاده محمد، حاجی زاده حسین، حق روان سیمین، مهاجری مهسا. طراحی و ارزیابی روایی و پایایی پرسشنامه عوامل موثر در انتخاب نوع لبنیات مصرفی توسط مصرف کنندگان بر اساس تئوری عمل منطقی. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان[Internet]. 1397؛17(5 ):395-406. Available from: https://sid.ir/paper/71309/fa

    IEEE: کپی

    الهه فرومندی، محمد علیزاده، حسین حاجی زاده، سیمین حق روان، و مهسا مهاجری، “طراحی و ارزیابی روایی و پایایی پرسشنامه عوامل موثر در انتخاب نوع لبنیات مصرفی توسط مصرف کنندگان بر اساس تئوری عمل منطقی،” مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، vol. 17، no. 5 ، pp. 395–406، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71309/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button