مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,380
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

556
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه کرم موضعی املا با گلوکز خوراکی در کاهش درد ناشی از خونگیری در نوزادان ایکتریک

صفحات

 صفحه شروع 294 | صفحه پایان 299

چکیده

 زمینه و هدف: تجویز خوراکی محلول های شیرین, درک درد را در طول انجام پروسیجرهای دردناک کاهش می دهد. اخیرا مشخص شده است که کرم ضد درد املا در نوزادان بی ضرر است. این مطالعه تاثیر کرم املا را با گلوکز خوراکی در کاهش درد نوزادان در زمان رگ گیری مقایسه می نماید. مواد و روش ها: این مطالعه بر روی 220 نوزاد که به علت زردی به بیمارستان مراجعه کرده بودند و تحت رگ گیری قرار گرفتند, انجام شد. 106 نوزاد کرم املا و پلاسبو خوراکی (آب مقطر) دریافت کردند و 114 نوزاد گلوکز خوراکی 35% و پلاسبو (ویتامین A+D) دریافت کردند. نشانه های درد هنگام رگ گیری با روش نمره بندی درد در نوزادان ( NIPS) اندازه گیری شد. مدت زمان گریه نیز ثبت گردید. سپس شدت درد و مدت زمان گریه در دو گروه مورد مقایسه قرار گرفت.یافته ها: نتایج نشان داد که نمره NIPS به طور مشخصی در گروه دریافت کننده گلوکز (Mean=1.89) در مقایسه با گروه املا (Mean=2.81) پایین تر بود (p=0). طول مدت گریه در دو دقیقه اول به طور مشخصی در گروه گلوکز (2 Second=Median) نسبت به گروه املا (9 Second=Median) پایین تر بود (p=0.005). 3/12 درصد از نوزادان در گروه گلوکز نمره NIPS بالای 3 داشتند (نمره زیر 3 نشان دهنده درد خفیف یا فقدان درد است), در حالی که در گروه املا 3/29 درصد از نوزادان نمره بالای 3 داشتند.نتیجه گیری: این مطالعه نشان می دهد گلوکز خوراکی نشانه های درد ناشی از رگ گیری نوزادان را نسبت به کرم ضد درد املا بیشتر کاهش می دهد.  

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    نوری شادکام، محمود، بهجتی، مصطفی، و فلاح زاده، حسین. (1384). مقایسه کرم موضعی املا با گلوکز خوراکی در کاهش درد ناشی از خونگیری در نوزادان ایکتریک. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 4(4-ب (پی در پی 17))، 294-299. SID. https://sid.ir/paper/71400/fa

    Vancouver: کپی

    نوری شادکام محمود، بهجتی مصطفی، فلاح زاده حسین. مقایسه کرم موضعی املا با گلوکز خوراکی در کاهش درد ناشی از خونگیری در نوزادان ایکتریک. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان[Internet]. 1384؛4(4-ب (پی در پی 17)):294-299. Available from: https://sid.ir/paper/71400/fa

    IEEE: کپی

    محمود نوری شادکام، مصطفی بهجتی، و حسین فلاح زاده، “مقایسه کرم موضعی املا با گلوکز خوراکی در کاهش درد ناشی از خونگیری در نوزادان ایکتریک،” مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، vol. 4، no. 4-ب (پی در پی 17)، pp. 294–299، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71400/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button