APA:
کپیپورعلی، فتح اله، و روفه گری نژاد، لیلا. (1397). تاثیر کاهش غلظت نمک طعام و جایگزینی آن با کلرید پتاسیم بر روی خواص حسی و شیمیایی نان بربری: یک مطالعه آزمایشگاهی. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 17(1 )، 3-14. SID. https://sid.ir/paper/71500/fa
Vancouver:
کپیپورعلی فتح اله، روفه گری نژاد لیلا. تاثیر کاهش غلظت نمک طعام و جایگزینی آن با کلرید پتاسیم بر روی خواص حسی و شیمیایی نان بربری: یک مطالعه آزمایشگاهی. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان[Internet]. 1397؛17(1 ):3-14. Available from: https://sid.ir/paper/71500/fa
IEEE:
کپیفتح اله پورعلی، و لیلا روفه گری نژاد، “تاثیر کاهش غلظت نمک طعام و جایگزینی آن با کلرید پتاسیم بر روی خواص حسی و شیمیایی نان بربری: یک مطالعه آزمایشگاهی،” مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، vol. 17، no. 1 ، pp. 3–14، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71500/fa