APA:
کپیصحرائیان، بهاره، دهقان تنها، لادن، شیخ الاسلامی، زهرا، و نقی پور، فریبا. (1394). تاثیر زمان بخار دادن و پخت بر ماندگاری و بهبود کیفیت نان ترکیبی (گندم- سورگوم). علوم و صنایع غذایی ایران، 12(47)، 87-96. SID. https://sid.ir/paper/71601/fa
Vancouver:
کپیصحرائیان بهاره، دهقان تنها لادن، شیخ الاسلامی زهرا، نقی پور فریبا. تاثیر زمان بخار دادن و پخت بر ماندگاری و بهبود کیفیت نان ترکیبی (گندم- سورگوم). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(47):87-96. Available from: https://sid.ir/paper/71601/fa
IEEE:
کپیبهاره صحرائیان، لادن دهقان تنها، زهرا شیخ الاسلامی، و فریبا نقی پور، “تاثیر زمان بخار دادن و پخت بر ماندگاری و بهبود کیفیت نان ترکیبی (گندم- سورگوم)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 47، pp. 87–96، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71601/fa