مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

667
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

881
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر زمان بخار دادن و پخت بر ماندگاری و بهبود کیفیت نان ترکیبی (گندم- سورگوم)

صفحات

 صفحه شروع 87 | صفحه پایان 96

کلیدواژه

نان ترکیبی (گندم- سورگوم)Q2

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صحرائیان، بهاره، دهقان تنها، لادن، شیخ الاسلامی، زهرا، و نقی پور، فریبا. (1394). تاثیر زمان بخار دادن و پخت بر ماندگاری و بهبود کیفیت نان ترکیبی (گندم- سورگوم). علوم و صنایع غذایی ایران، 12(47)، 87-96. SID. https://sid.ir/paper/71601/fa

    Vancouver: کپی

    صحرائیان بهاره، دهقان تنها لادن، شیخ الاسلامی زهرا، نقی پور فریبا. تاثیر زمان بخار دادن و پخت بر ماندگاری و بهبود کیفیت نان ترکیبی (گندم- سورگوم). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(47):87-96. Available from: https://sid.ir/paper/71601/fa

    IEEE: کپی

    بهاره صحرائیان، لادن دهقان تنها، زهرا شیخ الاسلامی، و فریبا نقی پور، “تاثیر زمان بخار دادن و پخت بر ماندگاری و بهبود کیفیت نان ترکیبی (گندم- سورگوم)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 47، pp. 87–96، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71601/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button