APA:
کپیناصحی، بهزاد، مرتضوی، سیدعلی، رضوی، سیدمحمدعلی، و مظاهری تهرانی، مصطفی. (1389). بهینه سازی فرمولاسیون و متغییر های اکسترودر برای غنی سازی اسپاگتی با آرد کامل سویا بوسیله طرح آماری مخلوط. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(2)، 29-38. SID. https://sid.ir/paper/72380/fa
Vancouver:
کپیناصحی بهزاد، مرتضوی سیدعلی، رضوی سیدمحمدعلی، مظاهری تهرانی مصطفی. بهینه سازی فرمولاسیون و متغییر های اکسترودر برای غنی سازی اسپاگتی با آرد کامل سویا بوسیله طرح آماری مخلوط. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(2):29-38. Available from: https://sid.ir/paper/72380/fa
IEEE:
کپیبهزاد ناصحی، سیدعلی مرتضوی، سیدمحمدعلی رضوی، و مصطفی مظاهری تهرانی، “بهینه سازی فرمولاسیون و متغییر های اکسترودر برای غنی سازی اسپاگتی با آرد کامل سویا بوسیله طرح آماری مخلوط،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 2، pp. 29–38، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72380/fa