APA:
کپیشعبان پور، بهاره، کردجزی، معظمه، نظری، خاطره، و اسمعیلی خاریکی، مینا. (1396). اثر زمان هیدرولیز آنزیمی, درجه حرارت و نسبت آنزیم به سوبسترا روی خصوصیات آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال حاصل از میگو. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(62)، 31-45. SID. https://sid.ir/paper/71960/fa
Vancouver:
کپیشعبان پور بهاره، کردجزی معظمه، نظری خاطره، اسمعیلی خاریکی مینا. اثر زمان هیدرولیز آنزیمی, درجه حرارت و نسبت آنزیم به سوبسترا روی خصوصیات آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال حاصل از میگو. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(62):31-45. Available from: https://sid.ir/paper/71960/fa
IEEE:
کپیبهاره شعبان پور، معظمه کردجزی، خاطره نظری، و مینا اسمعیلی خاریکی، “اثر زمان هیدرولیز آنزیمی, درجه حرارت و نسبت آنزیم به سوبسترا روی خصوصیات آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال حاصل از میگو،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 62، pp. 31–45، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71960/fa