APA:
کپیرستم آبادی، حدیث، جوینده، حسین، و حجتی، محمد. (1396). بررسی اثر صمغ های فارسی و بادام به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های بافتی و ریزساختار پنیر فراپالوده کم چرب. علوم غذایی و تغذیه، 14(3 (پیاپی 55))، 85-96. SID. https://sid.ir/paper/143384/fa
Vancouver:
کپیرستم آبادی حدیث، جوینده حسین، حجتی محمد. بررسی اثر صمغ های فارسی و بادام به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های بافتی و ریزساختار پنیر فراپالوده کم چرب. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1396؛14(3 (پیاپی 55)):85-96. Available from: https://sid.ir/paper/143384/fa
IEEE:
کپیحدیث رستم آبادی، حسین جوینده، و محمد حجتی، “بررسی اثر صمغ های فارسی و بادام به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های بافتی و ریزساختار پنیر فراپالوده کم چرب،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 14، no. 3 (پیاپی 55)، pp. 85–96، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143384/fa