APA:
کپیباباخانی، سینا، مقدس زاده اهرابی، سیما، و قره خانی، مهدی. (1398). ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک غنی شده با پودر پروتئین ماهی و آنزیم ترانس گلوتامیناز. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(95 )، 179-196. SID. https://sid.ir/paper/72024/fa
Vancouver:
کپیباباخانی سینا، مقدس زاده اهرابی سیما، قره خانی مهدی. ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک غنی شده با پودر پروتئین ماهی و آنزیم ترانس گلوتامیناز. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(95 ):179-196. Available from: https://sid.ir/paper/72024/fa
IEEE:
کپیسینا باباخانی، سیما مقدس زاده اهرابی، و مهدی قره خانی، “ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک غنی شده با پودر پروتئین ماهی و آنزیم ترانس گلوتامیناز،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 95 ، pp. 179–196، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72024/fa