APA:
کپیمعتمدزادگان، علی، ابدالی، سعیده، حمزه، شبنم، قربانی حسن سرایی، آزاده، و شهیدی، سیداحمد. (1398). بررسی تأثیر سیستم های هیدروکلوئیدی بر ساختار ژلی پروتئین های شیر طی تخمیر ماست. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(93 )، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/72136/fa
Vancouver:
کپیمعتمدزادگان علی، ابدالی سعیده، حمزه شبنم، قربانی حسن سرایی آزاده، شهیدی سیداحمد. بررسی تأثیر سیستم های هیدروکلوئیدی بر ساختار ژلی پروتئین های شیر طی تخمیر ماست. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(93 ):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/72136/fa
IEEE:
کپیعلی معتمدزادگان، سعیده ابدالی، شبنم حمزه، آزاده قربانی حسن سرایی، و سیداحمد شهیدی، “بررسی تأثیر سیستم های هیدروکلوئیدی بر ساختار ژلی پروتئین های شیر طی تخمیر ماست،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 93 ، pp. 1–10، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72136/fa