APA:
کپیحاتمیان، مه رخ، نوشاد، محمد، آبدانان مهدی زاده، سامان، و برزگر، حسن. (1398). بررسی اثر افزودن آرد دانه چیای برشته شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری طی انبارمانی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(93 )، 63-71. SID. https://sid.ir/paper/72140/fa
Vancouver:
کپیحاتمیان مه رخ، نوشاد محمد، آبدانان مهدی زاده سامان، برزگر حسن. بررسی اثر افزودن آرد دانه چیای برشته شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری طی انبارمانی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(93 ):63-71. Available from: https://sid.ir/paper/72140/fa
IEEE:
کپیمه رخ حاتمیان، محمد نوشاد، سامان آبدانان مهدی زاده، و حسن برزگر، “بررسی اثر افزودن آرد دانه چیای برشته شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری طی انبارمانی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 93 ، pp. 63–71، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72140/fa