APA:
کپیجوینده، حسین، محمودی، رضوانه، سمواتی، وحید، و حجتی، محمد. (1394). تاثیر تیمار آنزیمی سرد ترانس گلوتامیناز شیر بر ویژگی های بافت ماست. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(1 (ویژه نامه))، 91-99. SID. https://sid.ir/paper/72172/fa
Vancouver:
کپیجوینده حسین، محمودی رضوانه، سمواتی وحید، حجتی محمد. تاثیر تیمار آنزیمی سرد ترانس گلوتامیناز شیر بر ویژگی های بافت ماست. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛13(1 (ویژه نامه)):91-99. Available from: https://sid.ir/paper/72172/fa
IEEE:
کپیحسین جوینده، رضوانه محمودی، وحید سمواتی، و محمد حجتی، “تاثیر تیمار آنزیمی سرد ترانس گلوتامیناز شیر بر ویژگی های بافت ماست،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 (ویژه نامه)، pp. 91–99، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72172/fa