APA:
کپیرضایی، اشکان، موسی خانی گنجه، علیرضا، و آزادمرددمیرچی، صدیف. (1394). تاثیر لیپاز میکروبی بر روی خصوصیات فیزیکی – شیمیایی و حسی در طی رسیدن پنیر سنتی متال. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(1 (ویژه نامه))، 193-202. SID. https://sid.ir/paper/72173/fa
Vancouver:
کپیرضایی اشکان، موسی خانی گنجه علیرضا، آزادمرددمیرچی صدیف. تاثیر لیپاز میکروبی بر روی خصوصیات فیزیکی – شیمیایی و حسی در طی رسیدن پنیر سنتی متال. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛13(1 (ویژه نامه)):193-202. Available from: https://sid.ir/paper/72173/fa
IEEE:
کپیاشکان رضایی، علیرضا موسی خانی گنجه، و صدیف آزادمرددمیرچی، “تاثیر لیپاز میکروبی بر روی خصوصیات فیزیکی – شیمیایی و حسی در طی رسیدن پنیر سنتی متال،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 (ویژه نامه)، pp. 193–202، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72173/fa