مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,009
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

876
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر لیپاز میکروبی بر روی خصوصیات فیزیکی – شیمیایی و حسی در طی رسیدن پنیر سنتی متال

صفحات

 صفحه شروع 193 | صفحه پایان 202

چکیده

 این پنیر از شیر خام و بدون افزودن مایه کشت میکروبی آغازگر به طور سنتی در پوست گوسفند دباغی شده تهیه می شود. پنیر متال پنیری با بافتی نیمه سخت, سفید رنگ کرم, دارای مقدار زیادی چربی, بافتی متخلخل و دارای عطر و طعم تند روغنی می باشد. در این تحقیق اثر میکروبی علاوه بر این آنزیم لیپاز در رسیدن پنیر متال بررسی قرار گرفت. لیپاز میکروبی قبل از افزودن مایه پنیر (رنت) در چهار سطح0g/L , 0.04, 0.06 و 0.11 به شیر اضافه شد. سپس اسیدهای چرب آزاد(C2-C18:1) FFA  در طول دوره رسیدن پنیر مورد بررسی قرار گرفت. ماده جامد, چربی, نمک, ازت کل, اسیدیته قابل تیتراسیون, شاخص اسیدیته, مجموع اسیدهای چرب آزاد پنیر اندکی در طول دوره رسیدن افزایش یافته است (p<0.01), مجموع اسیدهای چرب و اسیدهای چرب فرار در پنیر تحت تاثیر دوره رسیدن و سطح لیپاز میکروبی ها قرار گرفت. به این صورت که در طول دوره رسیدن به طور قابل توجهی افزایش یافت (p<0.01).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضایی، اشکان، موسی خانی گنجه، علیرضا، و آزادمرددمیرچی، صدیف. (1394). تاثیر لیپاز میکروبی بر روی خصوصیات فیزیکی – شیمیایی و حسی در طی رسیدن پنیر سنتی متال. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(1 (ویژه نامه))، 193-202. SID. https://sid.ir/paper/72173/fa

    Vancouver: کپی

    رضایی اشکان، موسی خانی گنجه علیرضا، آزادمرددمیرچی صدیف. تاثیر لیپاز میکروبی بر روی خصوصیات فیزیکی – شیمیایی و حسی در طی رسیدن پنیر سنتی متال. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛13(1 (ویژه نامه)):193-202. Available from: https://sid.ir/paper/72173/fa

    IEEE: کپی

    اشکان رضایی، علیرضا موسی خانی گنجه، و صدیف آزادمرددمیرچی، “تاثیر لیپاز میکروبی بر روی خصوصیات فیزیکی – شیمیایی و حسی در طی رسیدن پنیر سنتی متال،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 (ویژه نامه)، pp. 193–202، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72173/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button