APA:
کپیصادقی زاده دهکردی، عاطفه، نجف آبادی، محمدفاضل، و عباسی، هاجر. (1396). بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و تصویری کیک اسفنجی حاوی آرد کنجاله کنجد و آناناس و تعیین سطح بهینه این دو ماده مغذی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(69)، 255-268. SID. https://sid.ir/paper/72219/fa
Vancouver:
کپیصادقی زاده دهکردی عاطفه، نجف آبادی محمدفاضل، عباسی هاجر. بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و تصویری کیک اسفنجی حاوی آرد کنجاله کنجد و آناناس و تعیین سطح بهینه این دو ماده مغذی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(69):255-268. Available from: https://sid.ir/paper/72219/fa
IEEE:
کپیعاطفه صادقی زاده دهکردی، محمدفاضل نجف آبادی، و هاجر عباسی، “بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و تصویری کیک اسفنجی حاوی آرد کنجاله کنجد و آناناس و تعیین سطح بهینه این دو ماده مغذی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 69، pp. 255–268، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72219/fa