APA:
کپیصالحی، محمدعلی، و امیدواری، آیدا. (1396). بهبود فرآیند استخراج ساکارز از چغندر قند به کمک روش میدان الکتریکی پالسی قوی و مقایسه آن با فرآیند حرارتی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(69)، 43-52. SID. https://sid.ir/paper/72236/fa
Vancouver:
کپیصالحی محمدعلی، امیدواری آیدا. بهبود فرآیند استخراج ساکارز از چغندر قند به کمک روش میدان الکتریکی پالسی قوی و مقایسه آن با فرآیند حرارتی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(69):43-52. Available from: https://sid.ir/paper/72236/fa
IEEE:
کپیمحمدعلی صالحی، و آیدا امیدواری، “بهبود فرآیند استخراج ساکارز از چغندر قند به کمک روش میدان الکتریکی پالسی قوی و مقایسه آن با فرآیند حرارتی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 69، pp. 43–52، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72236/fa