APA:
کپیزارعی، مهدی، پورمهدی بروجنی، مهدی، و نیازی، شیما. (1394). تاثیر فاز رشد, نوع اسید و محیط بر مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی (Morganella morganii) در PHهای مختلف. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(49)، 85-92. SID. https://sid.ir/paper/72626/fa
Vancouver:
کپیزارعی مهدی، پورمهدی بروجنی مهدی، نیازی شیما. تاثیر فاز رشد, نوع اسید و محیط بر مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی (Morganella morganii) در PHهای مختلف. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(49):85-92. Available from: https://sid.ir/paper/72626/fa
IEEE:
کپیمهدی زارعی، مهدی پورمهدی بروجنی، و شیما نیازی، “تاثیر فاز رشد, نوع اسید و محیط بر مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی (Morganella morganii) در PHهای مختلف،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 49، pp. 85–92، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72626/fa