مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,397
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,014
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر فاز رشد، نوع اسید و محیط بر مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی (Morganella morganii) در PHهای مختلف

صفحات

 صفحه شروع 85 | صفحه پایان 92

چکیده

 توانایی باکتری ها در تحمل pHهای پایین از جمله خصوصیات مهمی است که به زنده مانی باکتری در محیط های مختلف کمک می نماید. در مطالعه منابع مختلف اطلاعات زیادی در مورد مقاومت اسیدی باکتری های مختلف دیده می شود اما راجع به مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی که مهمترین باکتری تولید کننده هیستامین در ماهی و مواد غذایی دریایی می باشد, اطلاعات اندکی در دسترس است. بنابراین در مطالعه حاضر تاثیر فاز رشد, نوع محیط و اسید بر مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی در pHهای مختلف مورد ارزیابی قرار گرفت. بدین منظور سلولهای فاز لگاریتمی و سکون باکتری در محیط های TSB و PBS با pHهای پایین (3, 4 و 5) ایجاد شده به وسیله اسیدهای کلریدریک, استیک, لاکتیک, سیتریک و تارتاریک به مدت یک ساعت قرار گرفت. درصد زنده مانی با تقسیم تعداد سلول های زنده باقیمانده بر تعداد اولیه باکتری ها بدست آمد. نتایج این تحقیق به طور کلی مقاومت اسیدی بالایی را در این باکتری نشان داد. در مورد همه اسیدهای مورد استفاده با کاهش Ph تعداد سلول های زنده باقیمانده کاهش یافت. سلولهای فاز سکون مرگانلا مرگانی مقاومت اسیدی بیشتری را در مقایسه با سلول های فاز لگاریتمی نشان دادند و تفاوت معنی داری (p<0.05) در مقاومت اسیدی این باکتری در محیط های TSB و PBS در pHهای مختلف مشاهده نگردید. علاوه بر این اسید استیک و اسید لاکتیک اثر ضد میکروبی بیشتری را نسبت به سایر اسیدهای مورد استفاده بر سلول های فاز سکون و لگاریتمی مرگانلا مرگانی نشان دادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زارعی، مهدی، پورمهدی بروجنی، مهدی، و نیازی، شیما. (1394). تاثیر فاز رشد, نوع اسید و محیط بر مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی (Morganella morganii) در PHهای مختلف. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(49)، 85-92. SID. https://sid.ir/paper/72626/fa

    Vancouver: کپی

    زارعی مهدی، پورمهدی بروجنی مهدی، نیازی شیما. تاثیر فاز رشد, نوع اسید و محیط بر مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی (Morganella morganii) در PHهای مختلف. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(49):85-92. Available from: https://sid.ir/paper/72626/fa

    IEEE: کپی

    مهدی زارعی، مهدی پورمهدی بروجنی، و شیما نیازی، “تاثیر فاز رشد, نوع اسید و محیط بر مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی (Morganella morganii) در PHهای مختلف،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 49، pp. 85–92، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72626/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button