APA:
کپیهادی، مهسا، سلطانی، مصطفی، و محمدی، سوده. (1399). اثر استفاده از مقادیر مختلف ایزوله پروتئین آب پنیر و صمغ خرنوب بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(101 )، 15-29. SID. https://sid.ir/paper/72686/fa
Vancouver:
کپیهادی مهسا، سلطانی مصطفی، محمدی سوده. اثر استفاده از مقادیر مختلف ایزوله پروتئین آب پنیر و صمغ خرنوب بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(101 ):15-29. Available from: https://sid.ir/paper/72686/fa
IEEE:
کپیمهسا هادی، مصطفی سلطانی، و سوده محمدی، “اثر استفاده از مقادیر مختلف ایزوله پروتئین آب پنیر و صمغ خرنوب بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 101 ، pp. 15–29، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72686/fa