APA:
کپیمقصودی، سارا، اسماعیل زاده کناری، رضا، و فرهمندفر، رضا. (1398). بررسی تاثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر خصوصیات نانوکپسول و میکروکپسول های روغن ماهی کیلکا با استفاده از صمغ دانه شاهی و زانتان. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(88 )، 109-121. SID. https://sid.ir/paper/72787/fa
Vancouver:
کپیمقصودی سارا، اسماعیل زاده کناری رضا، فرهمندفر رضا. بررسی تاثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر خصوصیات نانوکپسول و میکروکپسول های روغن ماهی کیلکا با استفاده از صمغ دانه شاهی و زانتان. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(88 ):109-121. Available from: https://sid.ir/paper/72787/fa
IEEE:
کپیسارا مقصودی، رضا اسماعیل زاده کناری، و رضا فرهمندفر، “بررسی تاثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر خصوصیات نانوکپسول و میکروکپسول های روغن ماهی کیلکا با استفاده از صمغ دانه شاهی و زانتان،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 88 ، pp. 109–121، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72787/fa