APA:
کپیخرمایی پور، مرضیه، وزیری زاده، امیر، و محبی، غلامحسین. (1398). غنی سازی کیک اسفنجی با پودر پوست لیمو و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(88 )، 135-145. SID. https://sid.ir/paper/72798/fa
Vancouver:
کپیخرمایی پور مرضیه، وزیری زاده امیر، محبی غلامحسین. غنی سازی کیک اسفنجی با پودر پوست لیمو و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(88 ):135-145. Available from: https://sid.ir/paper/72798/fa
IEEE:
کپیمرضیه خرمایی پور، امیر وزیری زاده، و غلامحسین محبی، “غنی سازی کیک اسفنجی با پودر پوست لیمو و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 88 ، pp. 135–145، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72798/fa