APA:
کپیخرمیان طوسی، سمیه، جعفری، احمد، مرعشی، سیدمحمودامین، فرامرزی زنیکنام، سالومه، و فرید، ملیحه. (1397). تأثیر آدامس حاوی کلپوره بر کاهش میزان استرپتوکوک موتانس بزاق. مجله دانشکده دندانپزشکی مشهد، 42(2 )، 141-150. SID. https://sid.ir/paper/74136/fa
Vancouver:
کپیخرمیان طوسی سمیه، جعفری احمد، مرعشی سیدمحمودامین، فرامرزی زنیکنام سالومه، فرید ملیحه. تأثیر آدامس حاوی کلپوره بر کاهش میزان استرپتوکوک موتانس بزاق. مجله دانشکده دندانپزشکی مشهد[Internet]. 1397؛42(2 ):141-150. Available from: https://sid.ir/paper/74136/fa
IEEE:
کپیسمیه خرمیان طوسی، احمد جعفری، سیدمحمودامین مرعشی، سالومه فرامرزی زنیکنام، و ملیحه فرید، “تأثیر آدامس حاوی کلپوره بر کاهش میزان استرپتوکوک موتانس بزاق،” مجله دانشکده دندانپزشکی مشهد، vol. 42، no. 2 ، pp. 141–150، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74136/fa