مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

944
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

662
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف اسانس سیر بر شاخص های رشد، تغذیه و ترکیب شیمیایی لاشه فیل ماهی (Huso huso) جوان پرورشی

صفحات

 صفحه شروع 4 | صفحه پایان 14

چکیده

 به منظور بررسی اثر اسانس سیر به عنوان ماده محرک رشد, بر شاخص های رشد, تغذیه و ترکیب شیمیایی لاشه فیل ماهیان جوان پرورشی, شش جیره غذایی (یک جیره فاقد اسانس سیر و آنتی بیوتیک, یک جیره حاوی آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین به میزان 30mg/kg و چهار جیره با مقادیر مختلف 50, 100, 150 و 200mg/kg اسانس سیر) تهیه شد. بچه فیل ماهیان پرورشی با وزن متوسط 1.50±24 گرم به مدت هشت هفته با جیره های آماده شده تغذیه شدند. در پایان آزمایش بالاترین میزان وزن نهایی برابر 2.75± 153.43گرم, بیشترین میزان افزایش وزن, 8.08±516.58 درصد, بهترین راندمان پروتئین, 0.10±2.58, بالاترین نرخ تولید پروتئین, 3.38±48.38 درصد, کمترین ضریب مصرف غذا, 0.06±1.20 و بیشترین میزان پروتئین لاشه, 0.63±69.42 درصد در ماده خشک در تیمار حاوی 150mg/kg اسانس سیر مشاهده شد که با سایر تیمارها دارای تفاوت معنی دار (P<0.05) بود. در مجموع بر اساس نتایج این تحقیق افزودن 150mg/kg اسانس سیر به جیره غذایی فیل ماهیان جوان پرورشی جهت بهبود شاخص های رشد, تغذیه و کیفیت لاشه در این ماهیان پیشنهاد می گردد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ابراهیمی، عیسی، تنگستانی، راضیه، علیزاده دوغیکلایی، ابراهیم، و زارع، پرویز. (1391). اثر سطوح مختلف اسانس سیر بر شاخص های رشد, تغذیه و ترکیب شیمیایی لاشه فیل ماهی (Huso huso) جوان پرورشی. مجله علوم و فنون دریایی ایران، 11(4)، 4-14. SID. https://sid.ir/paper/74705/fa

    Vancouver: کپی

    ابراهیمی عیسی، تنگستانی راضیه، علیزاده دوغیکلایی ابراهیم، زارع پرویز. اثر سطوح مختلف اسانس سیر بر شاخص های رشد, تغذیه و ترکیب شیمیایی لاشه فیل ماهی (Huso huso) جوان پرورشی. مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1391؛11(4):4-14. Available from: https://sid.ir/paper/74705/fa

    IEEE: کپی

    عیسی ابراهیمی، راضیه تنگستانی، ابراهیم علیزاده دوغیکلایی، و پرویز زارع، “اثر سطوح مختلف اسانس سیر بر شاخص های رشد, تغذیه و ترکیب شیمیایی لاشه فیل ماهی (Huso huso) جوان پرورشی،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 11، no. 4، pp. 4–14، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74705/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button