Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,125
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر افزایش مصرف لبنیات بر سطح سرمی آنتی بادی پروتئین شوک حرارتی 27 در کودکان با وزن بالا

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 46

چکیده

 زمینه و هدف: پاسخ ایمنی علیه پروتئینهای شوک حرارتی یکی از عوامل دخیل در بروز آتروسکلروز می باشد. تاکنون هیچ مطالعه ای به بررسی تاثیر مصرف کلسیم یا لبنیات بر سطح سرمی آنتی بادی پروتئین شوک حرارتی 27 نپرداخته است. این مطالعه به منظور بررسی تاثیر افزایش مصرف لبنیات بر سطح سرمی آنتی بادی پروتئین شوک حرارتی 27 در کودکان انجام شد.روش مطالعه: کودکان دچار اضافه وزن یا چاقی (99 نفر, محدوده سنی: 18-12 سال, محدوده (40-27 kg/m2 :BMI, بطور تصادفی تحت درمان با یک رژیم دارای محدودیت کالری (500 کیلوکالری کمتر از کل انرژی مصرفی در روز) به همراه مصرف روزانه 2 (38 نفر), 3 (26 نفر) و یا 4 (35 نفر) واحد فرآورده های لبنی به مدت 12 هفته قرار گرفتند. سطح سرمی آنتی بادی پروتئین شوک حرارتی 27 به همراه سطح سرمی hs-CRP و پروفایل چربی خون قبل و بعد از پایان مطالعه در سه گروه مورد اندازه گیری قرار گرفت.یافته ها: پس از گذشت 12 هفته, غلظت سرمی آنتی بادی پروتئین شوک حرارتی 27 در هیچ یک از سه گروه مورد مطالعه نسبت به ابتدای مطالعه تفاوت معناداری پیدا نکرد. همچنین در سطح سرمی hs-CRP و پروفایل چربی خون نیز تفاوت معناداری دیده نشد. تنها استثنا در این مورد افزایش معنی دار سطح HDL در گروه تحت درمان با مقادیر کم لبنیات (روزانه 2 واحد) بود.نتیجه گیری: افزایش مصرف فراورده های لبنی در کودکان دچار اضافه وزن یا چاقی تغییر معناداری در سطح سرمی آنتی بادی پروتئین شوک حرارتی 27 ایجاد نمی کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صفاریان، محمد، وکیلی، رحیم، صاحب کار، امیرحسین، نعمتی، محسن، دهری، منیره، تولایی، سیما، لطفیان، الهام، فرنز، گوردن، و غیورمبرهن، مجید. (1388). بررسی تاثیر افزایش مصرف لبنیات بر سطح سرمی آنتی بادی پروتئین شوک حرارتی 27 در کودکان با وزن بالا. مجله بیماریهای کودکان ایران، 19(1)، 41-46. SID. https://sid.ir/paper/76227/fa

    Vancouver: کپی

    صفاریان محمد، وکیلی رحیم، صاحب کار امیرحسین، نعمتی محسن، دهری منیره، تولایی سیما، لطفیان الهام، فرنز گوردن، غیورمبرهن مجید. بررسی تاثیر افزایش مصرف لبنیات بر سطح سرمی آنتی بادی پروتئین شوک حرارتی 27 در کودکان با وزن بالا. مجله بیماریهای کودکان ایران[Internet]. 1388؛19(1):41-46. Available from: https://sid.ir/paper/76227/fa

    IEEE: کپی

    محمد صفاریان، رحیم وکیلی، امیرحسین صاحب کار، محسن نعمتی، منیره دهری، سیما تولایی، الهام لطفیان، گوردن فرنز، و مجید غیورمبرهن، “بررسی تاثیر افزایش مصرف لبنیات بر سطح سرمی آنتی بادی پروتئین شوک حرارتی 27 در کودکان با وزن بالا،” مجله بیماریهای کودکان ایران، vol. 19، no. 1، pp. 41–46، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/76227/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا