APA:
کپیصفاریان، محمد، وکیلی، رحیم، صاحب کار، امیرحسین، نعمتی، محسن، دهری، منیره، تولایی، سیما، لطفیان، الهام، فرنز، گوردن، و غیورمبرهن، مجید. (1388). بررسی تاثیر افزایش مصرف لبنیات بر سطح سرمی آنتی بادی پروتئین شوک حرارتی 27 در کودکان با وزن بالا. مجله بیماریهای کودکان ایران، 19(1)، 41-46. SID. https://sid.ir/paper/76227/fa
Vancouver:
کپیصفاریان محمد، وکیلی رحیم، صاحب کار امیرحسین، نعمتی محسن، دهری منیره، تولایی سیما، لطفیان الهام، فرنز گوردن، غیورمبرهن مجید. بررسی تاثیر افزایش مصرف لبنیات بر سطح سرمی آنتی بادی پروتئین شوک حرارتی 27 در کودکان با وزن بالا. مجله بیماریهای کودکان ایران[Internet]. 1388؛19(1):41-46. Available from: https://sid.ir/paper/76227/fa
IEEE:
کپیمحمد صفاریان، رحیم وکیلی، امیرحسین صاحب کار، محسن نعمتی، منیره دهری، سیما تولایی، الهام لطفیان، گوردن فرنز، و مجید غیورمبرهن، “بررسی تاثیر افزایش مصرف لبنیات بر سطح سرمی آنتی بادی پروتئین شوک حرارتی 27 در کودکان با وزن بالا،” مجله بیماریهای کودکان ایران، vol. 19، no. 1، pp. 41–46، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/76227/fa