Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,187
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

683
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات مصرف لبنیات و کلسیم بر چاقی و چاقی شکمی در دختران دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 34

چکیده

 مقدمه: امروزه چاقی به عنوان یک مشکل جهانی تلقی می شود. چاقی با این که زمینه ای از آن ژنتیکی است, اما عوامل محیطی و تغذیه ای, از عوامل مستعد کننده آن می باشند. مطالعات متعددی به ارتباط عوامل تغذیه ای با چاقی و چاقی شکمی اشاره کردند. از این رو در این تحقیق, به بررسی ارتباط مصرف لبنیات با شیوع چاقی و چاقی شکمی در دختران دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پرداخته شد.روش ها: این تحقیق بر روی 236 نفر دانشجوی دختر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان که در محدوده سنی 30-18 سال قرار داشتند, به روش مقطعی انجام شد. دانشجویان به روش تصادفی انتخاب شدند. از افراد فرم بسامد خوراک نیمه کمی اعتبارسنجی شده گرفته شد. ارزیابی فعالیت بدنی با استفاده از ثبت روزانه فعالیت بدنی بررسی شد.یافته ها: شیوع چاقی 1.7 درصد و چاقی شکمی 0.9 درصد و اضافه وزن 8.1 درصد بود. میانگین BMI (Body mass index) و دور کمر به ترتیب برابر 21.54 کیلوگرم بر مترمربع و 70.37 سانتی متر بود. همچنین میانگین دریافت لبنیات برابر 444.24 گرم در روز بود. نتایج هیچ گونه ارتباط معنی داری میان مصرف لبنیات و یا کلسیم با وزن, دور کمر و همچنین شیوع چاقی, چاقی شکمی و اضافه وزن نشان نداد (P>0.05).نتیجه گیری: ارتباط معنی داری بین مصرف لبنیات و کلسیم با اضافه وزن, چاقی و چاقی شکمی در دانشجویان دختر دیده نشد. اما انجام این طرح از جهت گزارش میزان شیوع چاقی, چاقی شکمی و اضافه وزن و چگونگی وضعیت نمایه توده بدنی و دور کمر حایز اهمیت می باشد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صراف بانک، سحر، گنجعلی، نعیمه، سیدقلعه، ریحانه، و آزادبخت، لیلا. (1390). بررسی اثرات مصرف لبنیات و کلسیم بر چاقی و چاقی شکمی در دختران دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان. تحقیقات نظام سلامت، 7(1)، 25-34. SID. https://sid.ir/paper/192747/fa

    Vancouver: کپی

    صراف بانک سحر، گنجعلی نعیمه، سیدقلعه ریحانه، آزادبخت لیلا. بررسی اثرات مصرف لبنیات و کلسیم بر چاقی و چاقی شکمی در دختران دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان. تحقیقات نظام سلامت[Internet]. 1390؛7(1):25-34. Available from: https://sid.ir/paper/192747/fa

    IEEE: کپی

    سحر صراف بانک، نعیمه گنجعلی، ریحانه سیدقلعه، و لیلا آزادبخت، “بررسی اثرات مصرف لبنیات و کلسیم بر چاقی و چاقی شکمی در دختران دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان،” تحقیقات نظام سلامت، vol. 7، no. 1، pp. 25–34، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/192747/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا