مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

817
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

628
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات ضدباکتریایی اسانس میوه درخت بنه بر روی باکتری کلستریدیوم پرفرنجنس در محیط آزمایشگاهی و سوسیس

صفحات

 صفحه شروع 112 | صفحه پایان 121

چکیده

کلستریدیوم پرفرنجنس (clostridium perfringens) از جمله عوامل باکتریایی بیماری زا در حیوانات واز عوامل مهم مسمومیت های غذایی در انسان میباشد. اسانس میوه درخت بنه (P. atlantica Subsp. Kurdica) یا پسته وحشی به عنوان ترکیب ضد میکرروبی در مقابل اکثر میکرو ارگانیسمها شناخته شده است. هدف از این تحقیق تعیین فعالیت ضد میکروبی اسانس میوه درخت بنه بر روی باکتری کلستریدیوم پرفرنجنس در محیط ازمایشگاهی و فراورده های گوشتی میباشد. در این تحقیق اثرات ضد میکروبی اسانس میوه درخت بنه برروی کلستریدیوم پرفرنجنس, به روش دیسک کاغذی (تعیین قطر هاله عدم رشد) ورقت سازی در لوله, , تعیین غلظت ممانعت کنندگی (MIC) وحداقل غلظت کشندگی (MBC) مورد ارزیابی قرار گرفت. نهایتا در مرحله سوم بررسی استفاده از حداقل غلظت کشنده از اسانس به عنوان ترکیب ضد باکتری به فرآورده غذایی (سوسیس و کالباس ) برای کاهش میکروب های بی هوازی به خصوص کلستریدیوم می باشد. جهت ارزیابی اماری از روش نرم افزار SASدر قالب آزمون فاکتوریل دو عامله بر پایه طرح کاملا تصادفی انجام می شود. نتایج نشان داد که حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) برای باکتری کلستریدیوم برابی 250 میلی گرم بر لیتر است. وحداقل غلظت کشندگی (MBC) در اسانس بنه برای باکتری کلستریدیوم برابر 500 میلی گرم در لیتر بود. ولی بر روی طعم, رنگ و بو و بطور کلی خصوصیات ارگانو لپتیک آن اثر مثبتی نداشته که این مسئله را می توان با خالص سازی رنگ بری حل کرد و یا از آن می توان به عنوان دارو و درمان عفونت یا مسمومیت ناشی از این باکتری استفاده کرد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سلطان دلال، محمدمهدی، فرجی، محمد، و میراحمدی، فردین. (1398). بررسی اثرات ضدباکتریایی اسانس میوه درخت بنه بر روی باکتری کلستریدیوم پرفرنجنس در محیط آزمایشگاهی و سوسیس. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، 24(1 (مسلسل 99) )، 112-121. SID. https://sid.ir/paper/76516/fa

    Vancouver: کپی

    سلطان دلال محمدمهدی، فرجی محمد، میراحمدی فردین. بررسی اثرات ضدباکتریایی اسانس میوه درخت بنه بر روی باکتری کلستریدیوم پرفرنجنس در محیط آزمایشگاهی و سوسیس. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان[Internet]. 1398؛24(1 (مسلسل 99) ):112-121. Available from: https://sid.ir/paper/76516/fa

    IEEE: کپی

    محمدمهدی سلطان دلال، محمد فرجی، و فردین میراحمدی، “بررسی اثرات ضدباکتریایی اسانس میوه درخت بنه بر روی باکتری کلستریدیوم پرفرنجنس در محیط آزمایشگاهی و سوسیس،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، vol. 24، no. 1 (مسلسل 99) ، pp. 112–121، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/76516/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button