مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,183
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

603
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات ضد میکروبی روغن های فرار چند گونه گیاه دارویی بر باکتری کلستریدیوم پرفرنجنس

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 63

چکیده

 مقدمه: کلستریدیوم پرفرینجنس از جمله عوامل باکتریایی بیماری زا در حیوانات می باشد از طرف دیگر این باکتری یکی از عوامل مهم مسمومیت های غذایی در انسان نیز است.هدف: مطالعه حاضر برای بررسی اثر ضد میکروبی روغن های فرار گیاهان آویشن دنایی, گل راعی دیهیمی و انیسون بر باکتری کلستریدیوم پرفرنژنس در شرایط آزمایشگاهی صورت گرفت.روش بررسی: پس از استخراج روغن های فرار از گیاهان به روش تقطیر با بخار آب, ابتدا به روش چاهک در محیط آگار مغذی و قرار دادن روغن های فرار گیاهان به طور خالص به میزان 0.1 میلی لیتر در چاهک, قطر منطقه ممانعت از رشد باکتری با کولیس اندازه گیری شد. در مرحله دوم به روش رقیق سازی در لوله حداقل غلظت ممانعت کننده از رشد باکتری (MIC) و حداقل غلظت کشنده (MBC) روغن های فرار مورد ارزیابی قرار گرفتند.نتایج: روغن های فرار گیاه انیسون تاثیری بر روی رشد و بقاء باکتری کلستریدیوم پرفرینجنس نداشت, ولی MIC در ارتباط با روغن های فرار گیاهان آویشن دنایی و گل راعی دیهیمی برای باکتری کلستریدیوم پرفرینجنس به ترتیب 5 و 15 درصد تعیین شد. در ارتباط با حداقل غلظت کشندگی, روغن های فرار آویشن دنایی و گل راعی دیهیمی به ترتیب در غلظت های 20 و 40 درصد موجب غیر فعال شدن باکتری شدند.نتیجه گیری: بر اساس نتایج مطالعه حاضر می توان از روغن های فرار به عنوان یک نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی و یا به عنوان یک ترکیب ضد میکروبی برای عفونت های ناشی از این باکتری استفاده کرد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بنیادیان، مجتبی، قاسمی، عبداله، و فتاحی، فرشید. (1390). اثرات ضد‌میکروبی روغن ‌های فرار چند گونه گیاه دارویی بر باکتری کلستریدیوم پرفرنجنس. گیاهان دارویی، 11(ویژه نامه 8)، 57-63. SID. https://sid.ir/paper/15481/fa

    Vancouver: کپی

    بنیادیان مجتبی، قاسمی عبداله، فتاحی فرشید. اثرات ضد‌میکروبی روغن ‌های فرار چند گونه گیاه دارویی بر باکتری کلستریدیوم پرفرنجنس. گیاهان دارویی[Internet]. 1390؛11(ویژه نامه 8):57-63. Available from: https://sid.ir/paper/15481/fa

    IEEE: کپی

    مجتبی بنیادیان، عبداله قاسمی، و فرشید فتاحی، “اثرات ضد‌میکروبی روغن ‌های فرار چند گونه گیاه دارویی بر باکتری کلستریدیوم پرفرنجنس،” گیاهان دارویی، vol. 11، no. ویژه نامه 8، pp. 57–63، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15481/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button